Projeler bir bir hayata geçirilecek

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen ve tamamlanan yatırım ve projeleri yerinde incelemek amacı ile teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Projeler bir bir hayata geçirilecek

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen ve tamamlanan yatırım ve projeleri yerinde incelemek amacı ile teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

01 Kasım 2018 Perşembe 17:02
Projeler bir bir hayata geçirilecek

Başkan Gökhan, teknik inceleme gezileri kapsamında; Üçgen Park, Teknik Hizmetler Kampüsü, Yaş Sebze ve Meyve Hali, Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası, Yeni Kordon uzatma çalışması, Güzelyalı Atık Su Arıtma Tesisi ile Cennet Otoparkının bulunduğu alanda yapımı süren Katlı Otopark ve İş Merkezi Projesi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Gökhan ilk olarak 18 Mart Stadyumu yanında yer alan Üçgen Parkta yürütülen çalışmaları inceledi. Parkta yapılan düzenlemeler ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gökhan, öte yandan parkta devam eden Adalet Anıtı inşası hakkında da teknik ekipten bilgi aldı. Üçgen Parkın ardından yapımı devam eden Teknik Hizmetler Kampüsü’nü de ziyaret eden Başkan Gökhan, teknik ekip ile birlikte incelemelerde bulunarak, kampüs alanında yapılacak düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Teknik inceleme gezisine devam eden Başkan Gökhan’ın bir sonraki durağı ise yapımı tamamlanan Çanakkale Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali oldu. Yapımının tamamlanmasının ardından esnafların da taşınmaya başladığı hal binasında yapılan son düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Gökhan, burada hal esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ile bir süre sohbet eden Başkan Gökhan, binadaki düzenlemelere ilişkin esnafın taleplerini dinledi. Başkan Gökhan ardından Çanakkale Belediyesi’nin örnek projeleri arasında yer alan Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binası ile kentlilere yeni sosyal yaşam alanı sunmak amacı ile çalışmaları devam eden Yeni Kordon’un uzatılması projelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Katlı Otopark ve İş Merkezi Projesi

Teknik inceleme gezisini sürdüren Başkan Gökhan, Güzelyalı’da yapımı devam eden Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Bölgenin arıtma ihtiyacını karşılayacak tesisin ilerleyişi ve yapılacak düzenlemelere ilişkin teknik ekipten bilgi alan Başkan Gökhan, teknik inceleme gezisi kapsamında son olarak Cennet Otoparkının bulunduğu alanda yapımı süren Katlı Otopark ve İş Merkezi Projesi’ni ziyaret etti. Kale Bayar İnşaat yetkilisi Mustafa Bayar ile birlikte alanda incelemelerde bulunan Gökhan, binanın ilerleyişi hakkında bilgi aldı. Teknik inceleme gezisi sonunda kent genelinde yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında açıklamada bulunan Başkan Gökhan; “Belediyemizin kent genelinde yürüttüğü çalışmaları gezdik ve incelemelerde bulunduk. Hal binamız artık tamamlandı ve esnafımız kısa bir süre içerisinde taşınacak. Teknik Hizmetler Kampüsümüzü, Yeşil Yerel Yönetim ve Güzelyalı Atık Su Arıtma Tesisimizi gezdik. Güzelyalı Atık Su Arıtma Tesisimizin kaba inşaatının aşağı yukarı yüzde 85’i tamamlanmış durumda” dedi.

Katlı Otopark ve İş Merkezi Projesi’nin de tüm hızı ile devam ettiğini ifade eden Başkan Gökhan; “Teknik İnceleme gezimizin sonunda Cennet Otoparkına geldik. Cennet Otoparkındaki çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Arka tarafta otopark alanının betonları atılıyor, ön tarafta ise binanın ikinci katı yapılıyor. Çalışmalarımıza hızlı bir biçimde devam ediyoruz. Bir program aksaması olmadan çalışmaların devam edeceğini umuyoruz. Öte yandan Barbaros Mahallesi’nde yükselen Belediyemizin 2. kreşi de bitme aşamasına geldi. Kısa süre içerisinde çocuklarımızın hizmetine açılacak” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ülgür Gökhan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol