Şampiyonlardan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Lapseki’de 2015 yılında kurulan ‘Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği’ 65 üyesiyle başarıya doymuyor.

Şampiyonlardan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Lapseki’de 2015 yılında kurulan ‘Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği’ 65 üyesiyle başarıya doymuyor.

27 Aralık 2018 Perşembe 13:43
Şampiyonlardan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Geçtiğimiz hafta İzmir’de düzenlenen ,Türkiye geneli 36 ilden toplam 750 hayvanın katıldığı, Türkiye Süs Hayvanları Federasyonunun 2. İzmir Ulusal Fuarı ve Görsel Şöleninde, Lapseki Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği olarak yarışmaya Murat Çelik, İbrahim Arkan, Ahmet Turan, Mehmet Yıldız, Balıkesir 'de ikamet eden üyemiz İsmail Baltacıoğlu, Konya ilinde ikamet eden üyelerimiz Mehmet Şeker ve Hüseyin Dudaklı, Sakarya'da ikamet eden Emre A. Düz üyelerimiz ile katılım sağladığı Yarışmada, İbrahim Arkan Türkiye Osmanlı Sultan Tavuk Şampiyonu, Sultan Clup En İyi Tavuk ödülü, Avrupa Konfederasyonu Baş Hakemi Peter Zuffa En İyi Osmanlı Sultan Tavuğu Ödüllerini, Mehmet Yıldız Orloff Horoz ırkında Türkiye Şampiyonu, Favoreles Türkiye Tavuk Şampiyonu Lapseki ve Balıkesir Dernek Üyemiz İsmail Baltacıoğlu oldular.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı makamında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden, Lapseki Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği Başkanı Murat Çelik “İlçemizin adını Türkiye genelinde duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz dernek olarak. 2015 yılında kurulan derneğimiz faaliyetlerini sürdürüyor kurulma aşamasından bu güne kadar her fırsatta, her etkinliğimizde yanımızda duran ve destek veren belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Türkiye Süs Hayvanları Federasyonunun 2. İzmir Ulusal Fuarı ve Görsel Şöleninde, elde ettiğimiz başarıların ardından belediye başkanı Sayın Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret ettik bu başarımızda onunda payı var” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol