Şekerli’den Üzen’e ziyaret

MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyon Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ile bir araya geldi.

Şekerli’den Üzen’e ziyaret

MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyon Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ile bir araya geldi.

08 Eylül 2017 Cuma 19:42
Şekerli’den Üzen’e ziyaret

MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız ve beraberindeki üyeler ile birlikte ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen’i ziyaret eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) yönetim kurulu üyesi Ahmet Şekerli, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan önderliğindeki yeni dönemde derneğin yatırım, ticaret ve ihracat seferberliği ile ilgili bilgiler verdi. Çanakkale’nin MÜSİAD için büyük önem taşıdığını ifade eden Şekerli, MÜSİAD ailesi olarak turizm kenti olan Çanakkale’nin sorunlarına çözüm sağlayacak girişimlerde bulunacaklarını, projelerin hayata geçmesi için her alanda destek sağlayacaklarını söyledi. Çanakkale’nin önemine değinen ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ise, borsa çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ticaret Borsası’nda yer alan meslek grupları ve bu meslek gruplarının il ekonomisindeki yerini anlatan Üzen, Borsanın markalaşmayı desteklemek adına düzenlenen yurtiçi ve yurt dışı fuarlar ile projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Tarım ve hayvancılık sektörünün Çanakkale için önemine dikkat çeken Başkan Üzen; “İlimiz ülkemizin tarım deposu ve üretim sahasıdır. Çanakkale tarımda ve hayvancılıkta oldukça iddialı bir il. Bölgemizin coğrafi yapısı ve iklimsel özelliklerinden dolayı ürün çeşitliliğimiz çok fazladır. Borsamızda katma değeri yüksek ürünlerin işlemleri yapılmaktadır. İlimize baktığımızda Çanakkale’miz sahip olduğu değerler açısından marka kent olma özelliği taşımaktadır. Tarım ve Tarıma dayalı sanayinin temsilcileri olarak bizler Çanakkale Markalarımızın tanınırlığının artması için 2017 yılında da çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol