Siyasetin gülen yüzü; İskenderoğlu

Siyasete adım attığı günden bu yana gecesini gündüzüne katarak yorulmak nedir bilmeden çalışan, yüzünden gülümseme hiç eksik olmayan Çanakkale’nin beklediği, Çanakkalelilerin özlediği bir vekil adayı Jülide İskenderoğlu.

Siyasetin gülen yüzü; İskenderoğlu

Siyasete adım attığı günden bu yana gecesini gündüzüne katarak yorulmak nedir bilmeden çalışan, yüzünden gülümseme hiç eksik olmayan Çanakkale’nin beklediği, Çanakkalelilerin özlediği bir vekil adayı Jülide İskenderoğlu.

20 Haziran 2018 Çarşamba 16:56
Siyasetin gülen yüzü; İskenderoğlu

Çanakkale siyasetin gülen yüzü O. Taraflı, tarafsız, partili, partisiz vatandaşların gözbebeği. Kendi gibi dokunduğu, temas ettiği herkesin yüzünü güldürüyor. Vatandaşlar “Rabbim O’nun yüzünden gülümsemesini hiç eksik etmesin. Vekil seçilsin Çanakkale’nin de yüzünü güldürsün’ ’diye dua ediyorlar.  

Samimi, içten ve güler yüzlü

Samimiyeti, içtenliği ve güler yüzü ile Çanakkale’nin bugüne kadar arayıp da bulamadığı bir vekil adayı İskenderoğlu, üstüne üstlük yaklaşık 50 yıldır Çanakkale’nin özlemini çektiği bir kadın aday. Mecliste kadının adı olsun, eksiklik son bulsun mecliste Çanakkale kadınının yeri olsun diye beklentisi olan vatandaşların beklentilerini, hayallerini gerçek kılacak bir aday. Yüzü gülen, Çanakkale’nin yüzünü güldürmek hedefiyle yola çıkan İskenderoğlu, gecesini gündüzüne katmaya, her kapıyı çalmaya, dokunmadığı, temas etmediği kimse kalmaması için büyük bir gayret sarf ediyor. Sevenlerin tek duası var;  “Yüzü gülüyor, yüzümüzü güldürüyor. Allah O’nun da yüzünü güldürsün”

Kimseyi kırmadı kimseyi dışlamadı

Sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmalarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiren tecrübeli siyasetçi, gittiği her yerde büyük bir sevgi seli ile seçim çalışmalarına devam ediyor. Özelikle gençler ve kadınlar tarafından büyük ilgi ve alaka gören ve seçmenler tarafından ‘Çanakkale siyasetinin gülen yüzü’ olarak adlandırılan İskenderoğlu, 16 yıldır AK Parti’de kimseyi kırmadan, kimseyi dışlamadan yaptığı siyasetin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Çanakkale O’na inanıyor ve güveniyor. Çanakkalelilerin gönlünde olduğu gibi dualarında de yeri var. Gittiği her yerde ‘Allah senin gülen yüzünü soldurmasın’ duasını duyan İskenderoğlu, motive oluyor tüm yorgunluğu unutuyor.

Evin yolunu unuttu

Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İskenderoğlu, dünde sabahın erken saatlerinde başladığı programını gecenin ilerleyen saatlerinde noktaladı. İlk olarak Çan İlçesine geçerek pazaryeri ziyaretinde bulunan tecrübeli siyasetçi pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazardan alışveriş yapmayı da ihmal etmeyen İskenderoğlu esnafların sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi alırken alışveriş yapan vatandaşlarda tek tek yakından ilgilendi. Çanakkale merkez ilçede kuaför solonu açılışına katılarak hayırlı olsun dileğinde bulunan kadın vekil adayı İskenderoğlu, esnaf ziyaretlerinin ardından, Çanakkale İl Kültür Turizm ve İl Tarım Müdürlüğü personelini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yoğun programına rağmen düğün merasimlerine de katılmayı ihmal etmeyen İskenderoğlu, merkeze bağlı Yapıldak ve Karacaören Köylerine ziyaret etti. Köylülerin bağrına bastığı İskenderoğlu, tek tek herkesten destek sözü aldı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkale
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol