“Sözde değil! Özde Cevatpaşalıyız!”

Cumhuriyet Halk Partisi, Cevatpaşa Mahallesi’ndeki seçim ofisini açtı. İl ve ilçe başkanlarının katıldığı açılış törenine çok sayıda kentli de katıldı. Büyük coşkuyla gerçekleşen açılış töreninde; bir yandan lokma dağıtımı yapıldı.

“Sözde değil! Özde Cevatpaşalıyız!”

Cumhuriyet Halk Partisi, Cevatpaşa Mahallesi’ndeki seçim ofisini açtı. İl ve ilçe başkanlarının katıldığı açılış törenine çok sayıda kentli de katıldı. Büyük coşkuyla gerçekleşen açılış töreninde; bir yandan lokma dağıtımı yapıldı.

16 Şubat 2019 Cumartesi 15:04
“Sözde değil! Özde Cevatpaşalıyız!”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; açılışta yaptığı konuşmada; “Burası doğup, büyüdüğüm ve ikamet ettiğim mahalle. Dolayısıyla sözde değil özde Paşa Mahalleli sayıyoruz kendimizi. Burası Kordon’a sahip, doğal zenginlikleri çok olan bir mahalledir. Biz bu mahallede büromuzda vatandaşlarımızla buluşacağız. 3 dönemdir bana güvendiniz ve sizlere hizmet fırsatı bulduk. 4. Kez oylarınıza talibiz aynı hizmetle devam etmek için görev talep ediyoruz. İlk hedefimiz Kordon’u eski asker hastanesine kadar uzatmak. Bununla ilgili teşebbüsümüz oldu. Bu yeni bir olay değil. Çalışmalarımız oldu. Buna fırsat vermediler. Alanı vermediler. Ne yaparsanız yapın, Çanakkale halkı bu anlayıştan vazgeçmez. Çanakkale halkı; demokrat, özgür, cumhuriyetçi, laik bir toplumdur. Mustafa Kemal’in sevenleri ve insanları, Türkiye’yi sevenler var burada. Ne yaparsan yap, Çanakkale halkının kararını değiştiremezsin. Çünkü biz ve halk görüyoruz. Önümüzdeki dönemde sahil inşallah açılacak, bunu çok önemsiyorum. Şimdi diyorlar ki bu adam neden barışın kenti, özgür kent falan diyor, bende diyorum ki Çanakkale özgürlüğün, barışın ve bereketin kenti. Bu şehirde bundan sonrada özgür yaşamaya, ayrımcılık yapmadan barış içerisinde, bereketli bir yaşam sürmeye devam edeceğiz. Bunu biz sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

“Kreşten üniversiteye çocuklarımıza sahip çıkacağız”

“Çok başarılı çocuklarımız var. Her mahalleye kreş ve çocuk merkezleri açacağız. Bir tanesi bitmek üzere. Çocuklarımızı en üst düzeyde bu kentte yetiştirmek için elimizi taşın altına koyacağız. Bu kentte hiçbir çocuk aç yatağa girmeyecek. Yoksulluk bu kentin kaderi olamaz. Bu kent bunu aşmıştır. Kreşten üniversiteye sahip çıkacağız. İhtiyacı olanlara burslar vermeye devam edeceğiz. Engellilerimiz ile ilgili birçok çalışma yapıyoruz. Özellikle engelli sınıflarla ilgileniyoruz. Ulaşım ve yemek konusunda yardımcı oluyoruz. Bunu sizler sağlıyorsunuz. Burası engelli dostu bir kent. Okul sonrası ise engelli birey için daha önemli. Engelli birey için işlikler kuracağız. İmkanları arttıracağız.”

“Kentlimizin her özel gününde yanındayız, olmaya devam edeceğiz”

“İhtiyaç sahiplerine gereken desteği sağlıyoruz. İnsan onuruna yakışır biçimde sağ elin verdiğini sol el görmeden yapıyoruz. Olduğunu bilin yeter. Halk Kart’ımız var. Erzak değil, kendi alışverişini yapabileceği imkan sağlıyoruz, devam edeceğiz. Doğumdan ölüme, sünnetten düğüne, asker uğurlamasına, taziyeye kadar kentlimizin yanındayız. Cenazesi olanlara külfet olmadan her şeyini yapıyoruz, asker ve bebek paketlerimiz var. Bunlar devam edecek, artarak sürdüreceğiz. Kurdundan kuşuna her canlının da yanındayız. Yeni hayvan barınağımız olacak. Akıllı kentleri uygulayıp, uygularken kültürel mirasa ihanet etmeyeceğiz.”

Başkan Gökhan açılışta, bu güne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, seçildikten sonra yapacağı hizmetler hakkındaki projelerini paylaştı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol