TDD'den çocuklara yeni yıl sürprizi

Topluma Destek Derneği, iki büyük projeyi başarı ile sonuçlandırdı. 15 Kasım tarihinde başlattıkları ''Çocuklar Üşümesin'' ve ''Çocuklar Okusun'' projeleri sona erdi.

TDD'den çocuklara yeni yıl sürprizi

Topluma Destek Derneği, iki büyük projeyi başarı ile sonuçlandırdı. 15 Kasım tarihinde başlattıkları ''Çocuklar Üşümesin'' ve ''Çocuklar Okusun'' projeleri sona erdi.

20 Aralık 2018 Perşembe 16:20
TDD'den çocuklara yeni yıl sürprizi

''Çocuklar Üşümesin'' projesi kapsamında Kars Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine el örgüsü atkı bere ve eldiven ulaştıracak olan TDD, bu proje ile 200 öğrenci için 780 parça eşyaya ulaştı. Proje hakkında açıklama yapan Topluma Destek Derneği Başkanı Kahraman Uzan; “Dernek olarak en çok önem verdiğimiz konulardan biri de çocuklar. Geçtiğimiz dönemlerde benzer projeleri Çanakkale'de yer alan okullarda uygulamıştık. Bu projemizde ise ülkemizin diğer köşesinde bulunan Kars şehrimizi seçtik. Projemize gerek Çanakkale halkının gerek ünlü isimlerin sosyal medya üzerinden destekleriyle beklediğimiz ilginin çok üstünde bir ilgi ile karşılaştık. Kars Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri için gerçekleştirdiğimiz bu proje ile 200 öğrencinin yüzünde tebessüm olmaya çalışacağız. Bu soğuk kış günlerinde onların küçük bir gülümsemesi bizi fazlasıyla mutlu edecektir. Bu projeye destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

''Çocuklar Okusun'' projesi ile İzmir Bergama Aşağıcuma Köyü İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerine ulaşacak olan TDD, toplamış oldukları 720 kitabı bu okulun öğrencilerine ulaştıracak. Dernek Başkan Yardımcısı Onur Duran yaptığı açıklamada; “Topluma Destek Derneği olarak İzmir Bergama Aşağıcuma Köyü İlkokulu ve Ortaokulu için başlattığımız ''Çocuklar Okusun'' adlı projemizi kısa bir süre önce tamamladık. Projenin sonunda 720 adet kitap toplandı ve toplanan bu kitaplar yeni sahiplerine ulaştırılmak üzere hazır hale getirildi. Baktığımızda ne yazık ki ülkemizdeki kitap okuma oranı çok az olduğundan Topluma Destek Derneği olarak ağaç yaşken eğilir prensibi ve düşüncesiyle çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmekteyiz. Küçük bir umut, bir şeyleri az da olsa değiştirebilme arzusu ve minik kalplere dokunabilme heyecanı ile çıktığımız bu yolda 2. senemizi doldurmak üzereyiz. Küçük bir tebessüm bizim en büyük sevincimiz, yaptığımız etkinlik ve projelerin topluma sağladığı faydaları görmek bu işlere daha da sıkı sarılmamızı sağlayan en büyük etken oldu” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleTddKahraman Uzan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol