Turan, “90 yıllık CHP’nin hikayesi Brezilya dizilerini aratmıyor”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Biga Hamdibey İrtibat bürosu açılışına katıldı.

Turan, “90 yıllık CHP’nin hikayesi Brezilya dizilerini aratmıyor”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Biga Hamdibey İrtibat bürosu açılışına katıldı.

18 Nisan 2019 Perşembe 15:11
Turan, “90 yıllık CHP’nin hikayesi Brezilya dizilerini aratmıyor”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu Biga’da yoğun bir kalabalık karşıladı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga Hamdibey seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada, 90 yıl önce kurulan CHP’nin hikayesinin Brezilya dizilerini aratmadığını ifade etti. Allah’ın çalışana verdiğini, üretene verdiğini aktaran Turan; “Bakın Şimdi AK Parti’nin Cumhur İttifakı’nın çalışma tarzına her gün bir yerlerdeyiz belediye adaylarımızla ekiplerimizle beraber.  Cumhurbaşkanımız bugün 22’nci mitingini yaptı sırf kampanyada. Bu arada yurt dışı programı yaptı, dışarıdan devlet başkanları ağırladı. Bakanlar kurulu, MİT toplantıları gibi devlet kurumlarının işlerini de yaptı. 22 miting. Soruyorum şimdi size sayın Kılıçdaroğlu kaç miting yaptı? Daha sefte yok. Neden? O mu aday olsun bu mu aday olsun. Parti meclisi istifa etsin mi? Etmesin mi? Şuan kavgaları bu. Brezilya dizilerinden farklı değiller. 90 yıllık partinin geleceği bu muydu? 90 yıllık partinin güya bu ülkeyi kurduğunu iddia eden partinin bu Brezilya tarzı dizileri tarzı bir iddia mıydı?  Bu adamlara bırakın ülke teslimini, bırakın belediye teslimini  bir apartman yönetimi vermemek lazım. Bir 23 Nisan’da koltuk vermemek lazım. Bunlara bu emanet verilemez. O yüzden herkes aynaya baksın. CHP’ye oy vermiş olabilirsiniz. Son seçimlerde İyi partiye oy vermiş olabilirsiniz, ama ne olur hizmete, bekaya bir kez daha dikkat ederek oyunuzu tartın. CHP’nin eski CHP ile alakası yok. Ben sayın Baykal zamanında vekillik yaptım. Bırakın Atatürk’ü, Baykal zamanında ki CHP ile alakası yok bu adamların. Önceden bir araya gelirdik tartışırdık, konuşurduk. Bam başka bir parti oldu. Bam başka vekiller, yönetimler oldu. Hiçbir enerji ortaya koyacak güçleri, motivasyonları yok. HDP’nin kulu kölesi oldular. O yüzden CHP’li kardeşlerimiz dikkat etsinler oy verirken. Aynı şekilde İyi partili kardeşlerim. Seversiniz sevmezsiniz İyi parti bir proje partisi. Sayın Erdoğan’ın zayıflaması için, Türkiye’nin uluslar arası ortamda söz sahibi olmaması için bir iddia ortaya kondu. Erdoğansız Türkiye istediler. Gezi, 17 Aralık, darbe girişimi oldu sürekli Erdoğansız bir Türkiye istediler. Ama başaramadılar. Sonra sayın Bahçeli ile sayın Erdoğan’ı kavga ettirmek istediler. Ama sayın Bahçeli bu konuda devlet adamlığını ortaya koydu, milli politikalarda bir arada olacağız dedi. Terör konusu başta olmak üzere iktidarın devlet adına yaptığı bir çok işte yanında oldu. Baktılar ki Bahçeliyi kopartamayacaklar bu yürüyüşten, bu sefer ülkücü kardeşlerimizin oyunu CHP’ye götürmek için bir formülle iyi partiyi kurdular” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 18.04.2019 15:18
Anahtar Kelimeler:
çanakkaleBigaBülentturan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol