Turan; "Çanakkale'ye en çok AK Parti yakışır"

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, Barbaros Mahallesi'nde bulunan ve restorasyon çalışmaları kapsamından yenilenen Hamidiye Tabyası’nda iftar programı düzenledi. 5 bin kişinin katıldığı iftar programının ardından aday tanıtımında AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayları yoğun destek gördü.

Turan; "Çanakkale'ye en çok AK Parti yakışır"

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, Barbaros Mahallesi'nde bulunan ve restorasyon çalışmaları kapsamından yenilenen Hamidiye Tabyası’nda iftar programı düzenledi. 5 bin kişinin katıldığı iftar programının ardından aday tanıtımında AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayları yoğun destek gördü.

29 Mayıs 2018 Salı 10:50
Turan; "Çanakkale'ye en çok AK Parti yakışır"

Hamidiye Tabyası’nda düzenlenen iftar programı ve aday tanıtımına AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale 2. Sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Furkan Sezer, AK Parti Çanakkale 4. Sıra Milletvekili Adayı Fırat Akgün, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, kurum müdürleri, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar programına katılanlar, ezanın okunmasıyla birlikte semazen gösterileri eşliğinde oruçlarını açtılar.

Yıldız; “Çanakkale şahlanacak Türkiye şahlanacak”

İftar programında konuşan AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız; “Dört adayımız da Çanakkale sevdalısı, Türkiye Sevdalısı isimler. Adaylarımız ve teşkilatlarımızla birlikte ilçe ilçe köy köy gece gündüz demeden Çanakkalemiz ve ülkemiz için çalışıyoruz. Çünkü biz artık Şehitler diyarı Çanakkale'mizin HDP için pilav dağıtan bir Belediye Başkanıyla anılmasını istemiyoruz. Sınırlarımız Amerikan destekli teröristlerce kuşatılmışken PYD komşumuz olsun diyen bir milletvekili de istemiyoruz. Yiğit Mehmetçik Afrin'i kuşattığında Afrin'e girmeyin diyen bir ana muhalefet de istemiyoruz. Biz Çanakkale'miz Boğaz Köprümüzle, tünellerimizle, okullarımızla hastanelerimizle, Troyamızla Ezine Gıda OSB'miz ile Biga'da üretilecek olan milli Uçak Gemimizle anılmak istiyoruz. 253.000 şühedanın ruhu daha fazla incinmesin istiyoruz. Özetle yerli ve milli bir duruş sergileyen Çanakkale'ye yakışan vekiller istiyoruz” dedi.

AK Parti’nin halkın desteği ile son 15 yılda büyük işler başardığını ifade eden Başkan Yıldız; “Son 4 yılda bu inançla pek çok badire atlattık. Bütün tuzakları tersine çevirdik, oyunları bozduk. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde aynı inançla ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacağız. Devletimizi böldürmeyeceğiz, ezanımızı susturmayacağız. Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile özgürce yaşadığımız tam bağımsız Türkiye'yi inşa edene kadar durmadan yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. İnşallah Çanakkale Şahlanacak Türkiye Şahlanacak” diye konuştu.

Milletvekili Adayları tanıtıldı

AK Parti’nin Çanakkale Milletvekili Adayları slayt gösterisiyle katılımcılara tanıtıldı. Daha sonra tek tek sahneye çıkan AK Parti Çanakkale 2. Sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Furkan Sezer ve AK Parti Çanakkale 4. Sıra Milletvekili Adayı Fırat Akgün konuşma yaptılar.

Turan; “Hamidiye tabyalarında çalışmalar tamamlanmak üzere”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yaptığı konuşmada; “Gördüğünüz 10 ayrı bloktan oluşan Hamidiye tabyaları Sultan Abdülhamit’in bize mirası. Onun döneminde boğaz güvenliği için yapılmış, 9 ayrı tabyanın top atma yerinin olduğu, 10 ayrı bloğun olduğu bir yerden bahsediyoruz. Bitmesine çok az zaman kaldı. Restorasyonu bitti iki kısım halinde yapıldı, Çanakkale’mize çok güzel bir etkinlik alanı, tarihi hatırayla beraber kazandırılmış olacak inşallah. Bugün 500 yataklı Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinin açılışını yaptık” dedi.

“İşimizi yapacağız, yolumuza bakacağız”

“Zaman zaman değişik dedikodular duyuyoruz. Oy düşer, oy artar. Ben söylediğimin arkasındayım. Çanakkale’de AK Parti bu dönem birinci olmazsa, biz bu işi bırakalım arkadaşlar. Çanakkale’de tartışmasız AK Parti 1’inci parti olacak” diyen Turan; “Bundan başka iddiamız, daha öte duamız olmaz. Çünkü Çanakkale’ye en çok AK Parti yakışır. AK Parti en çok bu boğaza, Çanakkale’ye yakışır. Elimiz çok kuvvetli yanlış yapan yan bakan sağdan say beş kişi soldan say on kişi. Bizim kendi kendimize yanlış yapma lüksümüz yok artık. Bunları kapatacağız. İşimizi yapacağız, yolumuza bakacağız. Bizim artık Çanakkale’de AK Parti’nin 1’inci parti olur mu olmaz mı, kıl payı kaçırır mı kaçırmaz mı? iddiaları geride kalması lazım. Fark olması gerekiyor. CHP ile aramızda 300- 600 değil binlerce fark olması lazım” şeklinde konuştu.  

“CHP bu memlekete ne yaptı?”

Turan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “CHP ne yaptı bu memlekete? Bakın Çanakkale’ye bakın birde Lapseki, Ezine, Çan, Yenice ve Bayramiç’e bakın AK Parti’nin değdiği yer değişmeye başladı. Sahilimiz aynı, yollarımız aynı. Çanakkale’nin modern hali var mı? Hiç hal konuşuluyor mu? 4 yıldan berri bitmeyen bir meyve halimiz var. Ufak bir örnek olarak söylüyorum. Mezbaha bile düzgün değil. Neden en altını söylüyorum ufacık konular bile bitmedi Çanakkale’de. Biz ne yaptık köprüsünden tüneline kadar, OSB’sinden hastanesine kadar her bir ihtiyacımızı masaya yatırdık, büyük işler yaptık hamd olsun. Öyle batının Hakkari’si yatırım almaz ifadeleri çok geride kaldı. O yüzden diyorum ki elimiz çok güçlü. Çanakkale’de bu millet hizmete oy verecektir. Bu işler lafla olmaz. Ancak yapacağız, edeceğiz. Çanakkale’yi gördük. Eğer lafla olsaydı ormanların kralı aslan değil papağan olurdu. Kim iş yapıyor kim laf yapıyor herkes gördü. Bütün ilçelerimiz ayağa kalkmaya başladı ama istiyoruz ki bu dönem daha güçlü olalım. Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok.” Yapılan konuşmaların ardından yoğun destek gören AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayları sahnede Çanakkalelileri selamladı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 29.05.2018 18:15
Anahtar Kelimeler:
AkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol