Turan; “Karabiga bölgenin parlayan yıldızı olacak”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga ilçesi Karabiga beldesini ziyaret etti.

Turan; “Karabiga bölgenin parlayan yıldızı olacak”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga ilçesi Karabiga beldesini ziyaret etti.

18 Nisan 2019 Perşembe 15:18
Turan; “Karabiga bölgenin parlayan yıldızı olacak”

Belediye başkanlığını kazanan Ahmet Elbi’yi tebrik ederek başarılar dileyen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Seçimler bitti hemen arkasından malum görevlerimiz için bir küçük İngiltere programı yaptık genel merkezimiz adına oradan Almanya’ya geçtik bir başka toplantıya katıldık. İstanbul Ankara programlarımızı yaptık ve Çanakkalemize geldik. İlçe başkanlarımızla belediye başkanlarımızla kazanamayan başkan adaylarımızla ayrı toplantılar yaptık. MHP ve AK Parti teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Bugünde ilk iş olarak Biga’ya geldik ve Fatih ilkokulunun temelini attık. Onun ardından hem MHP’nin hem AK Parti teşkilatlarının ziyaret ettik. Oradan da ilk iş olarak Karabigamızın hayırlı olsun ziyareti için %58 gibi büyük bir farkla seçen milletimize teşekkür etmek için aranıza katıldık. Seçimlerde sık sık bir arada olduk. Seçimlerde süreci beraber değerlendirdik. Güvendiğimiz sevdiğimizin bir belediye başkan adayımız ve teşkilatımız var. Cumhur ittifakıyla beraber bu bölgeye en çok AK belediyecilik yakışır dedik ve hamdolsun milletimizde bize sahip çıktı. Bölgemizdeki en yüksek oy oranlar ile beraber seçimi almış olduk” dedi.

“Karabiga bölgenin parlayan yıldızı olacak”

“Lapseki %56 burası %58. Bundan sonra şımarmak bir yana daha çok çalışacağız” diyen Turan; “Daha çok sorumluluğumuzu kuşanarak 5 yılın çok çabuk geçeceğine inanarak 5 yılın bitiminde daha büyük oy farkıyla başarılı olmak için çalışacağız. Çünkü millet doğru yapana da yanlış yapana da ayar veren bir millet. Bu millet aziz bir millet. Bir sarraf terazisi gibi iyileri kötüleri ölçen bir millet. Bugün Türkiye’mizin her tarafında %53 gibi bir oy oranı aldık. Ama simgesel anlamı olan İstanbul Ankara gibi MHP için adana mersin gibi Çanakkale’de bayramı Çan gibi yerlerin oyumuz artsa da kazanamayarak millet bize bir şey söyledi. Yanlış yapmayın tedbir alın 2023’te yanınızdayım dedi. Ahmet başkana söylüyorum 5 yıl çabuk geçer. Bakın 17 yıllık AK Parti iktidarında ilk defa Karabiga’yı aldık. Farkı göreceksiniz daha yeni başlıyoruz. Daha dün mazbatayı aldı. Nasıl hizmet edilir, Karabiga nasıl bölgenin parlayan yıldızı olur göreceksiniz. Nasıl kendinden daha büyük ilçelerle beldelerle yarışır göreceğiz. Yaşların çevrenin sahilin nasıl toparlandığını göreceksiniz. Ama daha ötesi AK belediyeciliğinin şu kapıdan herkesin girebilmesinin kıymetini anlayacaksınız” şeklinde konuştu.

“Terbiyesizliktir”

Turan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Az önce sordum üzülerek söylüyorum eski sayın başkan devir teslime gelmemiş. Bu demokratik terbiyesizliktir. Seçim olana kadar yarışırız sonra bu konuyu kapatırız. Hani halk partisiydi? Üzüldüğüm şu: tüm demokratik nezaketsizliği yapan bunlar ama yeri gelince de en çok bunlar halkçıyız der o der bu der. Biz göreve nasıl başlanacağını da nasıl bırakılacağını da iyi biliriz. CHP’lisi İyi partilisi tüm belediye başkanlarını arayıp tebrik ettim. Sayın başkan seçim geride kaldı telefonum bu bize düşen bir şey varsa halkımız için baş tacı deyip tebrik ettim. Seçim bittiği gün 5 sene Karabiga’ya nasıl hizmet edeceğiz ona bakacağız. İlk iş olarak tarım İl müdürümüzle birlikte resif hizmetini hızlandırıyor bu işi sonuçlandırıyoruz inşallah. Geçen hafta Cuma günü Jülide hanımında bilgisi dahilinde görüştük toplantılarımızı yaptık. Toplantı sonrasında Karabiga’mıza doğalgaz gelmesi sürecini başlattık. Asla ezbere vaatte bulunmadık. Karabiga’nın lisans çalışması onayı verildi hayırlı olsun.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol