Uz; “Şehit ve Gazi Ailelerinin tahammülü kalmadı artık!!!”

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı ve aynı zaman Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şube Başkanı Gülşen Uz, Şehitler diyarı Çanakkale’de vatan hainleri hakkında Çanakkale Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Uz; “Şehit ve Gazi Ailelerinin tahammülü kalmadı artık!!!”

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı ve aynı zaman Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şube Başkanı Gülşen Uz, Şehitler diyarı Çanakkale’de vatan hainleri hakkında Çanakkale Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

12 Şubat 2018 Pazartesi 14:23
Uz; “Şehit ve Gazi Ailelerinin tahammülü kalmadı artık!!!”

Konu ile ilgili açıklama yapan Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şube Başkanı Gülşen Uz; “Devletimizin Vatanımızın imkanlarını kullanıp Devletimize kurşun sıkanlara, Vatan evlatlarımız Şehit olurken kahramanlarımız Gazi olurken, halay çekip zılgıt atanlara, teröre teröristlere her türlü destek olanlara biz Şehit ve Gazi ailelerinin tahammülü kalmadı artık. Şanlı ordumuz Afrin de PKK’lı teröristleri şerefsizleri avlarken onların siyasi uzantıları Başkentte Ankara’da Devletimize meydan okumalarına Şehit ve Gazi ailelerinin tahammülü kalmadı artık, Şehit ve Gazi Ailelerimizin bu vatan hainlerini, bebek katillerini televizyonlarda görmeye tahammülü kalmadı artık. HDP'nin yeni eş genel başkanı Sezai Temelli HDP kongresinde yaptığı konuşmada, bebek katilliği tescillenmiş, Şehitlerimizin şahadetinden sorumlu bölücü başı, terörist Öcalan için "Bize bu yolu gösterene, bize bu yolu açana, İmralı'ya, Öcalan'a selam olsun" diyerek terörist başına methiyeler dizmiştir” dedi.

“Atatürk paşa yaşasaydı sizi dar ağacında asardı”

“Vatanımıza kurşun sıkanların toplandığı Şehitlerimize Gazilerimize küfürlerin edildiği kongrede CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ında bulunması bizleri şaşırtmadı” diyen Uz; “Çanakkale’de HDP barajı geçti diye Şükür Pilavı dağıtan belediye başkanıyla zihniyetler aynı, PKK’lılarla vatan hainleri kol kola girmiş birlikte yol alıyorlar, yazıklar olsun sizlere yoldaşlarınızla çıktığınız bu yolda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk paşa yaşasaydı sizi dar ağacında asardı. Yıllardır Vatanımıza kurşun sıkan şerefsizlerle pisliklerle Doğu ve Güneydoğuda şuanda da Afrin de savaştığımız PKK'nın sözde liderine, halen savaştığımız PYD/YPG'nin sözde liderine Türkiye'deki bir siyasi partinin eş genel başkanı olacak küstah zat methiyeler diziyorsa, övüyorsa o zaman bu Şehitleri kim için, niçin veriyoruz? Bu hain alçak ve küstahlar nereden cüret alıp konuşuyor? Bunların akıl hocaları kim? Bu zatın bugün yaptığı konuşma alçaklık, küstahlık ve had aşmaktır. Bu Vatan hainleri kim veya kimlerden cesaret alıyor? Burası bir hukuk devletidir ve hukuk devletinde teröristleri ve onların sözde yöneticileri övmek Anayasal bir suçtur. Üstelik bu suçu işlediği için cezaevinde olan eski eş genel başkanları olan bir partinin yeni eş genel başkanı bilerek ve isteyerek alanen teröristleri övüyorsa, selam gönderiyorsa, bu açıkça Devletimize bir meydan okumadır. Alçakların bunları düşünecek aklı fikri zikri yoktur. Birilerinden talimat geldiği için öyle küstahça konuşmaktadır. Milletimizi ve devletimizi tahrik etme girişimidir” şeklinde konuştu.

“Derhal gözaltına alınıp, tutuklanmalıdır”

Uz sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bu alçaklar Vatan hainleri ve akıl hocaları bilsin ki; parmak sallayarak tehdit ederek izaya getireceğiniz bir Türkiye yoktur. Bu küstahça davranış yanına kar kalmayacaktır. Bu ülkenin vatansever savcılarını bu küstahlara hak ettiği cezaları vermeye davet ediyorum. Yarını beklemeden bu küstahça konuşmayı yapan malum zat derhal gözaltına alınıp, tutuklanmalıdır. Şehitler diyarımız Çanakkale de 181 Şehidimizi, 80 Gazimizi, 483 Kıbrıs Gazimiz, 17 Kore Gazimizi toplamda 4863 kişilik Şehit ve Gazi Ailelerimizi  temsilen Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi yönetim Kurulları olarak bu Vatan Hainlerinin , küstahça açıklamalarından dolayı Çanakkale Cumhuriyet Savcılığında suç duyurusunda bulunacağız. Bunlar hak ettikleri cezayı en ağır şekilde alacaklardır. Bu hadsizleri en hafif tabirle lanetliyorum. Allah'ın laneti üzerinizde olsun.  Şehitlerimizin vatan için, bayrak için, onur ve şerefimizin çiğnenmemesi için oluk oluk kanlarını akıttığı, Kahramanlarımız  gözlerini kırpmadan uzuvlarını kaybedip Gazi olduğu bu günlerde bu küstahların hadsizliği karşısında yüce milletimizi Aziz şehitlerimize ve şehitlerimizin bize emaneti olan Şehit ve Gazi Ailelerimize  sahip çıkmaya davet ediyorum. Millet olarak gün birlik olma günü, gün bu Vatan için canlarını uzuvlarını Milletimizin bekası için feda eden kahramanlarımızın geride bıraktıkları emanetlerine sahip çıkma günü. Şehit ve Gazi Aileleri olarak diyoruz ki, TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN TEK DEVLET. Bu hadsizleri en hafif tabirle lanetliyorum. Allah'ın laneti üzerinizde olsun.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 12.02.2018 14:25
Anahtar Kelimeler:
şehit
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol