Uzunca görevinden ayrıldı

Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği Başkanı Burçin Uzunca, başkanlık görevinden ayrıldığını açıkladı.

Uzunca görevinden ayrıldı

Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği Başkanı Burçin Uzunca, başkanlık görevinden ayrıldığını açıkladı.

21 Şubat 2018 Çarşamba 10:49
Uzunca görevinden ayrıldı

Daha etkili bir yönetimin oluşturulması amacıyla, yönetim kurulu ile bir araya gelerek belli kararlar aldıklarını belirten Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği Başkanı Burçin Uzunca; “Alınan kararlar doğrultusunda derneğimizin hızla büyümesi ve şahsi işlerimin daha fazla yoğunlaşması sebebiyle görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Amacım derneğimizin aktif olarak faaliyetlerine devam etmesine yol açmaktır” dedi.

“Her ihtiyaca yardımcı olmaya çalıştık”

Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği’nin kurulduğu günden bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğünü anımsatan Uzunca; “Maddi hiçbir beklentimiz olmadan bazen sofralara tuz, bazen atılan adımlara güç, bazen de bir bayram sevinci olmak için her ihtiyaca gönlümüzden ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Bunların hepsinin karşılığını sıcak bir gülümseme, içten gelen bir hayır duası ve birbirinden temiz gönüllere dokunarak aldık. Daha etkili bir yönetimin oluşturulması amacıyla, yönetim kurulumuzla bir araya gelerek belli kararlar aldık. Derneğimizin tüm faaliyetleri maddi imkânlar ile değil; emek ve zamana dayalı olarak yürütüldüğü herkes tarafından bilinmektedir. Alınan bu kararlar doğrultusunda derneğimizin hızla büyümesi ve şahsi işlerimin daha fazla yoğunlaşması sebebiyle görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Amacım derneğimizin aktif olarak faaliyetlerine devam etmesine yol açmaktır” diye konuştu.

“İyiliğiniz Dünyayı sarsın”

“İlimizde para toplamadan faaliyetlerini yürüten ve her geçen gün daha fazla vatandaşımıza insani yardım ulaştıran derneğimizin yeni yönetim kurulu üyelerinin bizden daha fazla çalışarak, devraldıkları bayrağı daha ileriye götürecekleri hiç şüphesiz kesindir” diyen Uzunca; “Dernek yönetiminde benimle birlikte bir fiil çalışan, maddi bir beklenti içine girmeden gönüllü olarak faaliyette bulunan ve ilimizde bulunan binlerce insanımıza ayni yardımlar ulaştırarak onların mutlu olmasına sebep olan; başta yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm dernek üyelerimize şahsım adına teşekkür ederim. Ayrıca ayni yardımlarda bulunan vatandaşlarımıza, esnaflarımıza, fabrika yöneticilerimize, ihtiyaçlı kişiler için başlattığımız her yardım kampanyasında sesimiz olan yerel medyamıza ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen büyüklerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğimiz gibi ‘İyiliğiniz Dünyayı Sarsın’” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
GençlikGönüllü
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol