Vali Tavlı’dan bir dizi inceleme

Vali Orhan Tavlı, Çanakkale’de bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Tavlı’dan bir dizi inceleme

Vali Orhan Tavlı, Çanakkale’de bir dizi incelemelerde bulundu.

25 Ağustos 2017 Cuma 16:53
Vali Tavlı’dan bir dizi inceleme

Yeni Devlet Hastanesi, Kepez Anadolu Lisesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı, yatırımlar ile ilgili detaylı bilgiler aldı. Vali Orhan Tavlı, İçişleri Bakanlığı’nca ödeneği gönderilen, ihalesi ve kontrolörlüğü Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapılan 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet Binasının devam eden çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Yardımcısı İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Jandarma Komutanı Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve diğer yetkililerin de bulunduğu incelemelerde Vali Orhan Tavlı çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Vali Tavlı, 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet Binasının bir an önce hizmete girmesi yönünde ilgililere talimat verdi. 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet Binasının yanı başındaki derenin de düzenlenmesiyle ilgili Vali Tavlı’nın verdiği talimat üzerine DSİ Çanakkale Şube Müdürlüğü’nce mevcut derenin düzenlenmesi çalışmalarına da başlandı.

Hastaneyi inceledi

Vali Orhan Tavlı, yapım çalışmaları devam eden 500 yatak kapasiteli Çanakkale Devlet Hastanesi’nde de bazı incelemelerde bulundu. Vali Yardımcısı İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ’ın da bulunduğu incelemelerde Orhan Tavlı çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Kepez Anadolu Lisesi’nin yapımı sürüyor

Vali Orhan Tavlı, inşaatı devam eden Kepez Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’ın da bulunduğu incelemelerde Vali Orhan Tavlı, 24 derslikli Kepez Anadolu Lisesi’nin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 25.08.2017 16:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol