Vatandaşlar Bayramiç’e akın etti…Böyle festival görülmedi

Bayramiç Belediyesi tarafından 22.’si düzenlenen İDA (Kazdağı) Kültür ve Sanat Etkinlikleri on binlerce insanın yoğun katılımıyla tamamlandı.

Vatandaşlar Bayramiç’e akın etti…Böyle festival görülmedi

Bayramiç Belediyesi tarafından 22.’si düzenlenen İDA (Kazdağı) Kültür ve Sanat Etkinlikleri on binlerce insanın yoğun katılımıyla tamamlandı.

11 Eylül 2017 Pazartesi 15:30

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde ülkemizde yaşanan terör olayları yüzünden 2 yıldır yapılamayan İDA (Kazdağı) Kültür ve Sanat etkinliklerinin 22.’si bu yıl gerçekleştirildi. Festival coşkusunda geçen etkinliklerde ilçede çeşitli stantlar kuruldu. Bu stantlarda çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. El sanatları, hat sanatı, çam işçiliği, seramik sanatına dair birçok sanatsal faaliyet Bayramiç halkına sunundu. İlk günü Pop star finalistlerinden ve TRT Sanatçısı Ayşen Birgör konser verdi. İkinci günü ise Pop sanatçısı Gökhan Tepe konseriyle on binlerce insan eğlenme fırsatı buldu. Çanakkale ve ilçelerinden gelen vatandaşlar adeta Bayramiç’i doldurdu. 22. İDA Kültür ve Sanat etkinliklerine gelen yoğun kalabalık sayesinde ilçe esnafı da kazanç sağladı.

22. İDA Kültür ve Sanat etkinliklerini düzenleyen Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan’da tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanı Arslan; “22. İDA Kültür ve Sanat etkinliklerimizi 2.gününü Gökhan Tepe konseriyle tamamlıyoruz. 1. akşamda Ayşen Birgör konseri vardı. 2 yıl aradan sonra bu etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Bunu iki yıldan bu yana yapmamıştık. Gerçekten vatandaşlarımızın halkımızın çok ciddi bir ilgisi var. Sanatçı ve konserlerimizin yanında buraya değişik esnaflarımızı davet ettik. Cam sanatı yapan arkadaşlarımızı davet ettik, hat sanatı yapan arkadaşlarımızı davet ettik, diğer el sanatı yapan arkadaşlarımızı davet ettik. Vatandaşlarımızın çocuklarımızın çok ciddi ilgisi var gerek bu reyonlara gerekse etkinlik ve konserlerimize çok ciddi bir katılım var ben dolayısıyla tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu etkinliklerimizi çok daha geliştirerek büyüterek daha uzun günlere yayarak 2-3 gün değil de bir haftaya yayarak bu etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 11.09.2017 15:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol