Yıldız’dan işadamlarına ziyaret

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Çanakkale Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Yıldız’dan işadamlarına ziyaret

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Çanakkale Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

31 Ağustos 2018 Cuma 16:55
Yıldız’dan işadamlarına ziyaret

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Çetin, İsmail Yılmaz, Arzu Bendeş, İlhan Şahin, Mehmet Kutlu ile birlikte Çanakkale Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. İl Başkanı Yıldız ve heyeti, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Başkan yardımcısı Gökhan Uysal, Sayman Üye Melih Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cahit Akgül, Ruhi Badem, Birol Çetin ve Genel Sekreter Sevcan Elver karşıladı. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, İl Başkanı olarak atandıktan sonra bireysel olarak kurum ziyaretlerinin ilkini Ticaret Borsası’na yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Borsa seçimleri sonrasında oluşan Borsa Meclisine ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni dönemde çalışmalarında başarılar dileyen Yıldız, Çanakkale’nin siyasi anlamda paydaşlarından biri olarak şehir için elinden gelen her şeye yapmaya niyetli olduklarını ifade ederek, bunu tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Ülke gündemi ile ilgili konuların ele alındığı ziyarette, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Üzen; “Daha güçlü bir şekilde kenetleneceğiz”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya Üzen ise; “Son günlerde ülkemiz üzerinde oynanan oyunların, Başta Sayın Cumhurbaşkanınız olmak üzere Hükümetimiz ve sağduyulu halkımız tarafından bozulmakta olduğunu görmekteyiz. Gemi aynı gemi dolayısıyla bizler birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece hiç kimsenin bizleri bölmeye güçleri yetmeyecektir. Önümüzdeki süreçler hepimiz için hassas süreçler bize düşen şey birbirimize eskisinden daha güçlü bir şekilde kenetlenerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Deniz; “Ülkemiz için var gücümüzle çalışacağız”

Borsa Meclis Başkanı Abdullah Deniz de; “Ülke olarak son derece hassas bir süreçten geçiyoruz. Kur artışlarının piyasalara olumsuz etkileri var ama devletimizin aldığı tedbirler ve milletimizin ferasetiyle bu olumsuzluğu bertaraf edip geride bırakacağımıza inanıyoruz. Bizler iş dünyası olarak ülkemizin kalkınması için var gücümüzle çalışacak, ülkemize karşı uygulanan ekonomik savaşı fırsata dönüştürecek, gelecek nesillerimize daha güçlü bir Türkiye bırakacağız. Bize düşen; çalışmak, üretmek, istihdam ve ihracatımızı artırmaktır. Biz ülke olarak bundan önceki süreçte nasıl birçok sorunun üstesinden geldiysek el ele vererek bununda üstesinden geleceğiz. Bu noktada Vatandaşlarımızın yerel üretimlere yönelmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyarette Çanakkale Ticaret Borsası’nın gerçekleştirdiği çalışmalar ve birlikte hareket edebilecek konularda istişarelerde bulunuldu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ak Parti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol