Yılın Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Ticaret Borsası Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Abdullah Deniz başkanlığında Meclis üyelerinin katılımları ile Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Yılın Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Ticaret Borsası Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Abdullah Deniz başkanlığında Meclis üyelerinin katılımları ile Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleşti.

27 Aralık 2018 Perşembe 13:30
Yılın Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Yılın son Meclis Toplantısında ÇTB’ye Çanakkale Ticaret Borsasının Yönetim Kurulunda yer aldığı Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Genel Müdürü Sn. Fatih Yaldız onur konuğu olarak katıldı.

2019DAN ÜMİTLİYİZ

Çanakkale Ticaret Borsası 9. Olağan Meclis Toplantısında Konuşan Başkan Abdullah Deniz 2018 yılının dönem dönem sıkıntılı geçtiğini ama 2019 yılından ümitli olduklarını söyledi. Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Meclis Başkanı Abdullah Deniz’in 2018 yılını değerlendirip, 2019 yılının bereketli ve bol kazançlı bir yıl olması dileğiyle açtığı meclis toplantısında konuşan Deniz, "2018 yılına ülke olarak iyi başlanmadı. Dövizdeki dalgalanmalar, ekonomik sıkıntılar, faizlerin yükselişiyle Türkiye ekonomik olarak olumsuz bir dönem yaşadı. 2019 yılında bu sıkıntıların yaşanmaması ümidindeyim. 2018 yılı için bu tespiti yaptık ama kötümser değiliz. Hükümetimizin 2019 yılı için alacağı tedbirlerle bizler birçok sorunun üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Bunu inşallah üyelerimiz nezdinde de ülke ekonomisinde de 2019 yılının başından itibaren düzelerek gitmesini diliyorum. Türkiye'nin kalkınma hamlesinin devam ettiği bir yıl olmasını temenni ediyorum." dedi.

Meclis Başkanının ardından ÇTB Meclisine katılan Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Genel Müdürü Sn. Fatih Yaldız ise Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale oda/borsalarının kurucu ortak olduğu ve üyelerinin menfaatine danışmanlık hizmeti veren Trakya ABİGEM’in, Trakya Bölgesindeki oda/borsalara yönelik yeni uygulamaları hakkında Meclis üyelerine bir sunum gerçekleştirdi.

Fatih Yaldız sunumunda, oda-borsalara yönelik sundukları hizmetlerden biri olan, www.abigemakademi.com’dan ve ayrıca, ABİGEM üzerinden Trakya oda/borsaların hizmetine açılacak olan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ve Trakya E-ticaret Platformu projeleri hakkında bilgilendirme yaparak ilgili projelerin Çanakkale Ticaret Borsası üyelerinin kullanımına sunulacağını ifade etti.

ÇTB 2019 YOL HARİTASINI ÜYELERİMİZ İLE OLUŞTURUYORUZ.

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen ise; Çanakkale ekonomisine yön veren Çanakkale Ticaret Borsası’nın çalışmalarını "ortak akıl" ve "istişare" kültürüyle sürdürdüğünü belirterek, "2019 yılı programımızı üyelerimizin ihtiyaç ve beklentileri, Yeni Ekonomi Programı'nın işaret ettiği yön ve 2023 hedefleri doğrultusunda hazırlamayı planladık."

Dünyanın dördüncü sanayi devrimi dönemine geçtiğini ve Türkiye'nin bu sürecin dışında kalamayacağını ifade eden Borsa Başkanı Üzen ÇTB’nin bu süreçte, Yönetim, Meclis ve Meslek komiteleri ile birlikte üyelerine ve Çanakkale’ye tarım ve tarıma dayalı sanayi sektöründe öncülük etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Üye odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Üzen, "Bu çalışmalara yenilerini ekleyeceğiz. Çanakkale Ticaret Borsasının gelecek vizyonunu oluştururken üyelerimizle beraber Çanakkale’yi kapsayan bir anlayışla konuya yaklaşıyoruz. Bu vizyonu, üyelerimizi dinleyerek, istişare ederek, ortak akılla ve birlikte oluşturacağız" diye konuştu.

Meclis’te ÇTB 2019 yılı Bütçesi üyelerin oy birliğiyle onaylandı.

Toplantı sonrasında yılın son toplantısı münasebeti ile pasta kesilerek aralık ayında doğum günü olan üyeler tebrik edildi. 2019 yılının üyelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesi ve başarılı geçmesi temennilerinde bulunuldu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleABDULLAH DENİZ
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol