CHP’li Başkanlar sandık başında…

CHP’li Belediye Başkanları, 24 Haziran seçimleri nedeniyle sandık başına giderek oylarını kullandı.

CHP’li Başkanlar sandık başında…

CHP’li Belediye Başkanları, 24 Haziran seçimleri nedeniyle sandık başına giderek oylarını kullandı.

24 Haziran 2018 Pazar 14:35
CHP’li Başkanlar sandık başında…

Çanakkale ve ilçelerde 24 Haziran seçimleri için vatandaşlar oylarını kullanmak için sandık başına koşarken, CHP’li Belediye Başkanları da oylarını kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, oylarını kullanıp seçimlerin Türkiye’ye ve Çanakkale’ye hayırlı olmasını dilediler.

Gökhan oyunu kullandı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, oyunu kullanmak için sabah saatlerinde Endüstri Meslek Lisesi’ne geldi. 1140 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Gökhan, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Gökhan; “Ülkenin idari yapılanmasının çağdaş bir demokrasiye dönmesi için hem Cumhurbaşkanlığı seçimi hem de parlamenter seçim oylarımızı kullandık. Bir ülkede gerçek demokrasinin yaşanabilmesi için çağdaş, demokratik, güçlü parlamenter sistemlere ve bunları savunan Cumhurbaşkanlarına ihtiyacımız var. Biz seçim günü oy verme görevimizi yaptık. Ülkemize hayırlı olsun bu seçim ve adaylara başarılar diliyorum”  dedi.

Mutan sandık başında

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan da sandık başına giderek oyunu kullandı. Vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirten Başkan Mutan; “Seçimlerin Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Özacar oyunu kullandı

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar da seçimler nedeniyle sabah saatlerinde sandık başına giderek oyunu kullandı. Sandık başında oy atarken fotoğraf çektiren Başkan Özacar; “Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik, oyumuzu kullandık. Ülkemiz için hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Işık; “Seçim sonuçlarına saygı duyacağız”

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, ailesiyle birlikte oyunu Tevfik Emin Başarı İlkokulu'nda kullandı. Gazetecilere açıklama yapan Başkan Işık; “Demokrasi kuralları içerisinde çok sıkıntılı olmayan bir kampanya süreci yaşadık. İnşallah seçim sonuçları da ülkemiz için hayırlı olur. Bütün herkesi oy kullanmaya, oylarına sandıklarına sahip çıkmaya ve çıkacak seçim sonuçlarına saygı duymaya davet ediyorum. İnşallah ülkemiz için hayırlı olacaktır. Biz bugüne kadar tüm seçim sonuçlarına saygı duyduk. Bundan sonra da saygı duymaya devam edeceğiz. Ama dediğim gibi her şeyin güzel olacağına inanıyoruz” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
BaşkanOy
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol