Lifler atmasın diye antrenman kısmına çıkıyorum

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, yerel seçimler için önümüzdeki hafta ısınma turlarına çıkacağını söyledi.

Lifler atmasın diye antrenman kısmına çıkıyorum

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, yerel seçimler için önümüzdeki hafta ısınma turlarına çıkacağını söyledi.

13 Eylül 2018 Perşembe 09:38

Kepez Belediyesi hizmet binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Belediye Başkan adaylığı konusunda soruları yanıtladı. Geçtiğimiz Temmuz ayında Çanakkale Belediye Başkan adaylığı konusunda yaptığı açıklamaları yineleyen Başkan Mutan, önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili lifler atmasın diye antrenman kısmına çıkacağını söyledi. Başkan Mutan; “Yakışırda maça girer alırım demiştim. Siyaset böyle bir şey zaten. Önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili lifler atmasın diye antrenman kısmına çıkıyorum. Kasıklar kramp geçirmesin diye. İzleyeceksiniz. Bu seçimlerde de ön seçim istiyorum ben” dedi.

Yok öyle bir şey

Çanakkale’de CHP ile olmazsa İYİ Parti’de başkan adaylığını düşünüyor musunuz şeklindeki soruya Başkan Mutan; “Yok öyle bir şey, yok. Meral hanım o zaman geldiğinde hoş geldiniz demeye gittik. Oradaki görüşmemizde aklımda kalan bir cümle var Meral hanımefendinin söylediği ‘Ya Başkan sen sen ol, kadın düşman edinme’ demesi aklımda kaldı” yanıtını verdi.

Yolumu kestiler

‘Daha önce de CHP’den mi aday oldunuz’ sorusu üzerine Başkan Mutan; “Hayır 94’te ANAP’tan oldum. Aday oldum sadece ne var. ANAP’ın da sol kanadı vardı beni öyle kandırdılar. Gel kol kanat ol dediler ve kol kanat olmak için geldik. Sayın Ersümer de orada. Ben solcuyum dedim ya nasıl olacak dedim. Ben burada size zarar veririm dedim. Yok yok olmaz dedi ve sen gel dedi. Gitmeyecektim ben oraya, benim yolumu kestiler. Şiddet göstererek önümü kesmeye çalıştılar. Madem öyle işte böyle dedim. Hadi hodri meydan dedim. O dönemde ANAP sahip çıktı” dedi.

Beni belediyeye doktor olarak almadılar

“O dönemde CHP ile ilgili çok özel şeyler var onları da anlatırım ama yeri değil” diyen Başkan Mutan; “CHP’den de teklif geldi, benden de karşı teklif gitti. Dedim ben seçime girerim, kazanacağım da çok garanti değil ve seçimi kaybettim. Beni Belediyeye doktor olarak alır mısınız dedim. Almayız dediler. Yani beni paraşütsüz aşağıya salacaklar. Kusura bakmayın dedim” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol