Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/chedef/public_html/index.php on line 0
Vali Aktaş’tan 15 Temmuz mesajı

Vali Aktaş’tan 15 Temmuz mesajı

Vali İlhami Aktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Aktaş’tan 15 Temmuz mesajı

Vali İlhami Aktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz 2020 Çarşamba 17:21
Vali Aktaş’tan 15 Temmuz mesajı

Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi Çanakkale’de de ülkemizin geleceğine sahip çıkan halkın,  hain darbecilere geçit vermeyerek büyük bir kahramanlık örneği sergilediğini belirten Vali İlhami Aktaş; “15 Temmuz 2016 tarihinde Aziz Milletimizin iradesini yok saymaya ve Demokrasimizi yıkmaya çalışan FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain kalkışma, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Aziz Milletimiz tarafından bozguna uğratılmıştır. Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi Çanakkale’de de ülkemizin geleceğine sahip çıkan halkımız,  hain darbecilere geçit vermeyerek büyük bir kahramanlık örneği sergilemiştir” dedi.

“Rengini şehitlerimizin kanından alan Ay-Yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş Aziz Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara çağrısı ile 15 Temmuz hain darbe girişiminde de aynı ruhla kenetlenip, birlik ve beraberlik içerisinde hain darbecileri bertaraf ederek destan yazmıştır” diyen Vali Aktaş; “15 Temmuz hain darbecilerine karşı milletimizin verdiği büyük ders,  Aziz Milletimizin şanlı tarihinde asla unutulmayacak ve unutturulmayacak bir şekilde yerini almıştır. Bizi hedeflerimizden alıkoymak, milli birlik ve beraberliğimizi yıkmak, demokrasimizi yok etmek isteyen şer odakları her zaman olacaktır.  Çanakkale Ruhu ve 15 Temmuz ruhu ayakta oldukça daima büyüyen, gelişen ve dünyanın önde gelen devletleri arasında yer alan ülkemiz, güvenliğine, birlik ve beraberliğine, milli iradesine yönetilen her türlü girişime dün olduğu gibi, bugün ve yarın da asla izin vermeyecektir. Şanlı tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu olan Aziz Türk Milleti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerine doğru emin ve kararlı adımlarla yürümeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Vali Aktaş sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak için kanlarıyla canlarıyla destan yazan, ezanımıza, bayrağımıza, bağımsızlığımıza sahip çıkan Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 15 Temmuz Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm Aziz Şehitlerimizin Ruhları Şad, Mekânları Cennet Olsun.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol