Dünya starları gençleri coşturdu

Dünya starları Cira, Brianna, Kate Linn ve Chris Thrace, ellerinde Türk bayrakları ile sahneye çıkarak hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Dünya starları gençleri coşturdu

Dünya starları Cira, Brianna, Kate Linn ve Chris Thrace, ellerinde Türk bayrakları ile sahneye çıkarak hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.

23 Ekim 2017 Pazartesi 15:44
Dünya starları gençleri coşturdu

17 Burda AVM’de cumartesi günü gerçekleşen “Begonvil Park Paris Evleri Lansmanı” rekor katılımcı ile gerçekleşti. Grup Çakır – Begonvil Park Paris Evleri 1. Etap Lansman kokteyli 17:00’de, 17 burda avm’de başladı. Lansmana siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra, Fransa ve Kuveyt’ten yatırımcılar da katıldı. 17 burda avm içindeki alana ziyaretçiler için örnek 1+1 daire yaptıklarına değinen Grup Çakır Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakır, Avrupa da yaptıkları başarılı projelerini Çanakkale’lilere de sunmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen lansman kokteyline aynı zamanda lansman konseri için Çanakkale’ye gelen dünya starları Cira, Brianna, Kate Linn ve Chris Thrace de katıldı. Örnek daireyi gezen starlar, Grup Çakır Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakır’dan proje hakkında bilgi aldı. Çakır, ünlü popstarlarla keyifli geçen sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekilerek kendilerine teşekkür etti. Lansman konserleri ise 20:00’de başladı. Dünya starları Cira, Brianna, Kate Linn ve Chris Thrace, ellerinde Türk bayrakları ile sahneye çıkarak hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Yaklaşık 1 saat devam eden konsere alışveriş merkezi ziyaretçileri de büyük ilgi gösterdi. Konser sonrasında hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren dünya starları, Çanakkale’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Grup Çakır Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakır ise, lansmana büyük ilgi gösteren ziyaretçilere teşekkür ederek; “Çanakkale’de ilk defa 17 burda avm de gerçekleştirdiğimiz lansman beklentimizin çok üzerinde bir katılımcı ile gerçekleşti. Bize ve projemize güvenen Çanakkale halkına çok teşekkür ediyorum. Amacımız, kısa zamanda büyük başarılara imza atıp inşaat sektörünün öncü firmaları arasında yolumuza devam etmek. 39 yıllık Avrupa deneyimimizle Türkiye’de 2006 yılından bugüne faaliyet göstermekte olan şirketimiz Avrupa’da yapmış olduğu işlerin bilgi ve deneyimlerini Türkiye’de kendi topraklarımızda, kendi insanlarımızla paylaşma ve yeni projelere imza atma amacıyla tüm nakdi ve iş birikimlerimizi sizlerin hizmetine sunuyoruz. Hedefimiz kaliteden ödün vermeden insan sağlığı ve kalitesine önem vermektir. İnsanların inancını ve güvenini sağlamak Grup Çakır’ın ilkelerinden birisidir” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Dünya17BurdaStarları
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol