Ölçek’ten Güneşhan’a tepki

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan'ın AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ı hedef alan basın açıklamasına ilk tepki AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek'ten geldi.

Ölçek’ten Güneşhan’a tepki

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan'ın AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ı hedef alan basın açıklamasına ilk tepki AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek'ten geldi.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 14:47
Ölçek’ten Güneşhan’a tepki

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek yaptığı açıklamada; “Sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan üzerinden prim yapmaya çalıştığınız ortada. Ancak bu şekilde siyaset üreterek kendi içinizdeki şaibeler perdesini kapatıp, Antidemokratik bir hal almış sosyal medya mecralarında ayyuka çıkmış iç isyanlarınızı yok sayarak, CHP içerisindeki gündemi değiştirme ve Yeni bir Gündem yaratma çabanız boşa. Güçlü İktidar Güçlü Muhalefet diyen sözde Troll zihniyetin mevcuttaki İl Başkanı olarak size ve sizinle aynı şemsiye altında bulunan ekibe diyorum ki, biz erdemi de İlkeli siyaseti de sizden daha iyi bilir; hatta her daim olduğu gibi size bunun dersini de veririz sayın Güneşhan.. Sizin vesayet altındaki koltuk kaygısıyla yapmış olduğunuz siyasetiniz ne kadar erdemli? Önce size gönül veren partililerinize bunu açıklayın.! Bülent Turan sadece AK Parti Grup Başkanvekili değil Çanakkale’deki tüm hemşehrilerimizin Vekilidir, Türkiye’nin vekilidir, tarafımıza iletilen partili partisiz her vatandaşın serzenişini istek ve talebini dile getirmesi de Güçlü bir iktidarın temsiliyet meziyetindendir” dedi.

“Gemi su alıyor, şapkanız düştü keliniz göründü”

“24 Haziran seçimlerinin ertesi günü ‘’Bu seçimin kaybedeni Akp'dir” diyerek o kadar ciddiyetten uzak gülünç bir açıklamayla, sayın Genel Başkanınız başarısızlığını böyle örterken; siz de ona yaranmak namına şemsiyesi altına girerek İl başkanlığı koltuğunu korumak ve Sayın Bülent Turan Üzerinden Prim yapmak istiyorsunuz.!” diyen Ölçek; “Türkiye genelinde olduğu gibi Çanakkale’de de size pay edilen başarısızlığınızı da siyasi ahlaktan uzak, popülizm yaparak, Bülent Turan üzerinden kendinize prim yaratmak ve mevcut gündemi lehinize çevirmeye gayreti içerisindesiniz. Buyurun; hodri meydan Genel başkan yardımcısı bir milletvekiliniz var, Frankfurttan Lüksenburktan gelen oylarla seçilmiş bir Milletvekiliniz var. Çıksınlar konuşsunlar; neden çıkıp bir açıklama yapamıyorlar? Çünkü tablo ortada gemi su alıyor, şapkanız düştü keliniz göründü.!” Şeklinde konuştu.

“Başaramadınız başaramayacaksınız, olmadı olmayacak.!”

Başkan Ölçek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Ne sayın Turan’ın ne de bizlerin sizin Parti içi sorunlarınıza müdahale etmeye zaten niyetimiz yok, gerek bile duymuyoruz. Bizim Milletvekilimizin Çanakkale’ye yapmış olduğu hizmetler, siyasi çizgisi ve ağırlığı bellidir. Muhattabı da siz değilsiniz.! Siz vesayet altında koltuk kaygısıyla siyaset yapmaya devam edin. Yine Beceremediniz BAŞARAMADINIZ BAŞARAMAYACAKSINIZ, OLMADI OLMAYACAK.!”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiYıldıray ölçek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol