Ergin; “Gün birlik olma günüdür”

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin; “Gün birlik olma günüdür, beraber olma günüdür, kişisel çıkar ve menfaatlerimizi bir kenara bırakarak Devletimizin yanında, Milletimizin emrinde olma günüdür” dedi.

Ergin; “Gün birlik olma günüdür”

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin; “Gün birlik olma günüdür, beraber olma günüdür, kişisel çıkar ve menfaatlerimizi bir kenara bırakarak Devletimizin yanında, Milletimizin emrinde olma günüdür” dedi.

05 Eylül 2018 Çarşamba 14:11
Ergin; “Gün birlik olma günüdür”

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin yaptığı açıklamada; “Demokrasi dediniz, lider yaşlandı, bunadı dediniz, lider arayışına girdiniz, bulduğunuz lider ilk seçimde fiyasko çıktı. Milliyetçi Hareketin kaynağından beslendiniz, gölgesinden yararlandınız. Evlat babasına kızabilir, baba evladına kızabilir, aile içinde bir takım sorunlar olabilir. Bu sorunları evin içinde bırakıp, evinin camını kapısını taşlamadan giden herkese öz evi öz yuvası olan Milliyetçi Ülkücü hareketin kapıları ardına kadar açıktır. Elbette ki yapılan her hareketin hesabı sorulur, görülür. Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Demokrasi abidesi olup Türk dünyasının Bilge lideridir. Dün de, bugün de, yarın da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Efendiler ülkenin kurtuluşu için birlik olmak zorundayız. Vatan müdafasında siyasi görüşlere yer olmaz"... vecizesinde dediği gibi gün birlik olma günüdür, beraber olma günüdür, kişisel çıkar ve menfaatlerimizi bir kenara bırakarak Devletimizin yanında, Milletimizin emrinde olma günüdür. Ülkü’lerimiz bellidir. Lidere inancımız, sadakatımiz tamdır. 2023’ e giden bu kutlu yolda karınca misali bir damla da su biz taşıyabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.

Al birini vur ötekine

CHP’nin politikalarını ve siyaset tarzını da eleştiren Başkan Ergin; “Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı büyük bir tramva geçirmektedir. Ulu Önder Atatürk’ün partisi adı altında hdpkk ile iş birliğindedir. Cumhuriyet Halk Partisinin muhafazakar tabanına sesleniyorum; böyle mutlu musunuz? Şehitler diyarı Çanakkale’mizde Atatürk’ün ilke ve inkilaplarından bi haber yaşayan, milletinden uzak, milletinin derdinden bi haber olan, tam aksine hdpkk faaliyet ve eylemlerinde boy gösteren bir Belediye Başkanından, bir Genel Başkandan memnun musunuz? Bana göre al birini vur ötekine” diye konuştu.

Hep birlikte mücadele edelim

Şehitler Diyarı Çanakkale’ye yakışır bir belediyecilik anlayışının kente kazandırılması gerektiğini de dile getiren Başkan Ergin sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Sabır ve sükunet ile izliyorum Çanakkale’nin bir evladı olarak ben utanıyor ve mücadele ediyorum ve şunu bütün samimiyetimle ifade etmek istiyorum; hangi görüşten olursa olsun, gelin hep birlikte mücadele edelim. Buram buram tarih kokan Çanakkale’mize yakışır bir belediyecilik anlayışını Çanakkale’mize kazandıralım. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli Çanakkale’li hemşehrilerime en derin saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ChpMhp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol