Yıldız; “Adaylarımızın her biri, bir birinden kıymetli...”

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, 24 Haziran seçimleri için belirlenen partisinin Milletvekili adaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Yıldız; “Adaylarımızın her biri, bir birinden kıymetli...”

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, 24 Haziran seçimleri için belirlenen partisinin Milletvekili adaylarını kamuoyuyla paylaştı.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 19:54
Yıldız; “Adaylarımızın her biri, bir birinden kıymetli...”

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız; “Birinci sıra adayımız, Çanakkale'mizin gururu, tabiri caizse atom karıncamız Çanakkale milletvekilimiz, Grup Başkan Vekilimiz sayın Bülent Turan. Sayın Bülent Turan ile birlikte Çanakkale'miz devasa yatırımların merkezi haline geldi. Türkiye'de kişi başı en çok yatırım alan İller arasında 1. sıraya yükseldi. Her ilçemizde bir izi, mutlaka bir emeği var. Bu dönemde de çalışmaları inşallah hız kesmeden devam edecek. İkinci sıra adayımız Jülide İskenderoğlu. Çanakkale'mizin Jülide ablası. Önceki dönem kadın kolları başkanımız. Teşkilatımızın tüm kademelerinde çalıştı. Yaklaşık 3 yıldır da Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomiden sorumlu MKYK üyeliği görevini yürütüyor. Herkes kendisini çalışkanlığı ve güler yüzü ile tanıyor. Teşkilatlarımızda çok emeği var.  İnşallah aynı emeği bundan sonra milletvekili olarak verecek. Üçüncü sıra adayımız Furkan Sezer. Önceki dönem Biga Gençlik Kolları Başkanımız. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun, Tarım ve Hayvancılık ile uğraşıyor. Kendisi genç ve dinamik bir kardeşimiz.  Dördüncü sıra adayımız Fırat Akgün. Kendisi önceki dönem Ezine ilçe başkanımız. Jeoloji Mühendisi. O da genç ama tecrübeli bir siyasetçi” dedi.

“Hedefimiz Çanakkale'de 4'te 4 yapmak”

AK Parti olarak Çanakkale’de 4 Milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Yıldız; “Dört adayımız da teşkilatlarımızın içinden, emeği olan, AK Parti misyonunu özümsemiş, Çanakkale sevdalısı, Türkiye Sevdalısı isimler” diyen Başkan Yıldız; “Genç ve Kadın dengesine dikkat ettik. Çanakkale'de Siyasi Partilerde seçilebilecek yerden aday gösterilen tek kadın aday Jülide İskenderoğlu. Bölge dengesine dikkat ettik.Merkez'den Jülide İskenderoğlu' nu, Biga'dan Furkan Sezer'i, Ezine'den Fırat Akgün'ü aday olarak gösterdik. Bülent Turan zaten Türkiye'nin değeri, bütün Çanakkale'nin adayı. İnşallah adaylarımızla ve teşkilatlarımızla birlikte Çanakkale'de tarih yazacağız. Teşkilatımız kenetlendi, seçime hazır. Hedefimiz Anap gibi Doğruyol gibi yeniden Çanakkale'de 4'te 4 yapmak” diye konuştu.

“Çanakkale şahlanacak Türkiye şahlanacak”

Başkan Yıldız sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Şunu da biliyoruz ki Çanakkale artık HDP tandanslı siyaset istemiyor. Pilav dağıtan başkan, PYD komşumuz olsun diyen milletvekili istemiyor, yerli ve milli bir duruş sergileyen başkan ve vekiller istiyor. Şükür Allaha biz Ak Parti olarak bu zamana kadar hep yerli ve milli bir duruş sergiledik, sergilemeye de devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak genel başkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçtireceğiz. 24 haziran seçimi ile hem genel başkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı yapacağız hem de güçlü ve yürütme ile uyumlu çalışan bir meclis ile daha güçlü bir Türkiye olacağız. Böylece Çanakkale şahlanacak Türkiye şahlanacak.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol