Yerel liglerde ortam gergin

Çanakkale yerel liglerinde haftalar ilerledikçe ortam geriliyor

Yerel liglerde ortam gergin

Çanakkale yerel liglerinde haftalar ilerledikçe ortam geriliyor

25 Ocak 2018 Perşembe 09:44
Yerel liglerde ortam gergin

Çanakkale’de yerel lig heyecanı haftalar ilerledikçe artıyor. Süper amatör ligte sezonun ikinci yarısının sakin geçmesi beklenirken bunda en büyük etkenin ligte şampiyon ve düşen takımın hemen hemen belli olması gösteriliyor.

1.Amatör ligte ise durum tam tersi olarak göze çarpıyor. Çardakspor ve Gökçeadaspor’un zirve yarışı verdiği ligte hemen hemen tüm takımların play-off mücadelesi vermesi her karşılaşmanın heyecanlı geçmesini sağlıyor. Durum böyle olunca müsabakalarda skorların yanı sıra yaşanan olaylarda dikkat çekiyor. Özellikle hafta sonu merkez sahada oynanan karşılaşmada çıkan olaylar sonunda bir çok futbolcunun ceza alması ve müsabakanın yarım kalmasının yanı sıra, oynanan hemen hemen her karşılaşmada sıkıntılı durumların yaşanması gözleri bu lige çevirdi.

Sporseverlerin yakından takip ettiği 1. Amatör ligte güvenlik tedbirlerinin üst düzeyde olması bundan sonraki karşılaşmalarda çıkabilecek olaylar için caydırıcı olacaktır. Her karşılaşmanın final olduğu bu ligte kimin şampiyon olacağı, kimin play-off oynayacağı, kimin düşeceği ise tam bir muamma olarak göze çarpıyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkale
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol