Efsaneler diyarında yarış (VİDEO)

Çanakkale Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Himayelerinde düzenlenecek olan BAJA TROIA TURKEY 2019’un tanıtımı gerçekleştirildi.

Efsaneler diyarında yarış (VİDEO)

Çanakkale Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Himayelerinde düzenlenecek olan BAJA TROIA TURKEY 2019’un tanıtımı gerçekleştirildi.

09 Ekim 2019 Çarşamba 12:28

Büyük Truva Oteli’nde yapılan tanıtım toplantısına Çanakkale Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu/TOSFED Çanakkale İl Temsilcisi Mustafa Kansu, İstanbul Off-Road Kulübü-İSOFF'dan BAJA TROIA TURKEY Yarış Koordinatörleri Selahattin Toper ve Hakan Betir katıldı. Organizasyon ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı toplantıda konuşan Çanakkale Vali Yardımcısı Hasan Ongu; “2017'de başladığında İstanbul Off-Road kulübünün desteğiyle, Mustafa Kansu'nun çabalarıyla ve uluslararası çapta başlamış bu ralli Çanakkale'nin önemli değerlerinden biri haline gelmiştir. Ben de yeni yeni vakıf oluyorum. İlimizin saymakla bitiremeyeceği çok değerli kıymetleri var. Henüz üçüncüsü yapılıyor olmasına rağmen 'BAJA TROİA' rallisi de Çanakkale için önemli sembollerden biri olmaya başladı. Önümüzdeki yıllarda da inşallah genişleyerek büyüyen bu ekibin katkılarıyla Çanakkale'yi temsil etmeye ve Çanakkale'nin önemli değerlerinden biri olmaya devam edecektir bu rallimiz. 17-20 Ekim tarihlerinde epey bir motor sesi duyacağız” dedi.

5 Organizatör Ülkenin katıldığı 6 ayaklık Uluslararası bir Off-Road Yarış Serisi olan EAST EUROPEAN TOUT TERRAIN SERIES’in 5. Ayağı olan BAJA TROIA TURKEY, 17-20 Ekim tarihlerinde Çanakkale’de İSOFF organizasyonu ile koşulacak. Ralli ve Raid Kategorilerinde koşulan 4 günlük yarışta, Türkiye’nin önde gelen otomobil yarışçıları ve aralarında tanınmış yarış takımı RALLIART’ın 10 araçla katılım sağladığı da yer aldığı yabancı ekipler start alıyor. 2 yıldır Çanakkale şehrinin değerli katkıları ile düzenlenen yarış, Çanakkale’nin tarihi ve doğal hazinelerinin Türkiye dışından katılan yarışçı ve seyirciler tarafından keşfedilmesi açısından sayısız kazanımlar sağlıyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol