Korkmaz; “Başkan bu tavırlarınız size hiç yakışmadı”

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Korkmaz, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın meclisteki üslubunu kınadı.

Korkmaz; “Başkan bu tavırlarınız size hiç yakışmadı”

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Korkmaz, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın meclisteki üslubunu kınadı.

09 Ekim 2017 Pazartesi 14:14
Korkmaz; “Başkan bu tavırlarınız size hiç yakışmadı”

Belediye Meclisi’ndeki tavırların Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a hiç yakışmadığını belirten İl Genel Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Korkmaz; “Çanakkale Belediye Ekim ayı Meclis Toplantısında Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan’ın AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Sayın Tülay Ömercioğlu’na yakışıksız kullandığı kelimeler ve yaptığı davranışı üzüntü içerisinde hep beraber izledik. Bu üzüntü verici olay ile haber kanallarına çıkmaktansa keşke belediyenin hizmetleri ile ülke gündemine gelseydik. Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan’ın takınmış olduğu üslubunu kınıyoruz” dedi. “Sayın Ülgür Gökhan halkın oyuyla Belediye Başkanı olarak seçilmişse karşısındaki Meclis Üyeleri de halkın oyuyla seçilmiştir” diyen Korkmaz; “Seçilmiş olan bir meclis üyesine özellikle bayan bir meclis üyesine “Size ne? Karışmayın. Bu nasıl Belediye Meclisi yahu? Kesin, mikrofonu kapattırmayın bana. Kesin, ahlaklı olun, konuyu kapatın. Otur yerine. Çıkarken bağırma. Kendi pisliklerinize bakın. Biz iktidarız topal ördek olan sizsiniz” gibi sözler söylemesi üzüntü verici bir olaydır. Sayın Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Meclis Toplantısında diyor ki bu bizim iç meselemiz. Bizim iç meselemize karışmayın. Fakat Sayın Ülgür Gökhan her nedense AK Partinin iç meselelerini ilgilendiren konularda gündemle ilgili bir aylık değerlendirme yaparken bizim kendi iç meselemiz olduğu zaman maşallah alaycı bir tavırla bunu gündeme getiriyor. Bizim iç meselemiz orada tartışılırken her nedense CHP’nin delege seçimleri AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Hanım tarafından orada hatırlatıldığında tepkiyle karşılanıyor. Çanakkale’mizi her zaman barışın kenti olarak nitelendiren Sayın Belediye Başkanı bu tavırlarınız size hiç yakışmadı. Yeri geldiği zaman bizlerde İl Genel Meclisinde ülke gündemi ile ilgili tartışmalar yaşadık. Ancak böyle bir üslup asla ve asla İl Genel Meclisimiz de olmamıştır. Her partiden arkadaşlarımız görüşlerini dile getirmişlerdir ve mikrofonları hiçbir zaman kapatılmamıştır. Bizim Genel Başkanımıza Cumhurbaşkanımıza diktatör derebeyi diye yakıştırma yapanların Çanakkale Belediye Başkanına bakmasını öneriyorum. Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan’ın AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Hanım ve Belediye Meclis Üyelerine yapmış olduğu bu saygısız tavrı üslubu kınıyoruz” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol