Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale için tek vücut olmalıyız”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve beraberindeki oda heyeti, AK Parti ve CHP’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale için tek vücut olmalıyız”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve beraberindeki oda heyeti, AK Parti ve CHP’ye ziyaret gerçekleştirdi.

21 Şubat 2018 Çarşamba 11:41
Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale için tek vücut olmalıyız”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı İbrahim Gün, Sayman Üye Mustafa Kansu, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Çetin, Fikri Kutlu ve Genel Sekreter Sema Sandal’ın bulunduğu AK Parti ziyaretinde Başkan Semizoğlu; Ocak ayında yapılan AK Parti Olağan İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Yeşim Karadağ’ı tebrik ederek başarılar diledi. Yaklaşık 7000 üyeyi temsil eden Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda; şeffaf, hesap verebilir ve güvenilir hizmet anlayışını içeren misyon ile çalıştıklarını belirten Selçuk Semizoğlu, Çanakkale’de bir siyasi partiyi temsilen seçilenleri seçildikten sonra Parti temsilcisi olarak değil Çanakkale temsilci olarak gördüklerini ve yaklaşımlarının da bu yönde olduğunu ifade etti. Semizoğlu, Çanakkale’nin yararına yapılacak her çalışmada da siyasi kimliklerin bir kenarda bırakılarak tek vücut olunması gerektiğini, aksi takdirde Çanakkale’nin kaybedeceğini vurguladı. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ise,  gerek Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, gerekse diğer sivil toplum kuruluşları olsun ya da vatandaşlar tarafından kendilerine iletilen her konuyu, her sorunu değerlendirdiklerini belirterek, Çanakkale’nin menfaatine ve kamu yararı olan tüm projelere destek verdiklerini ve siyaseti de nezaket kuralları çerçevesinde yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Güneşhan; “Tüm çabamız Çanakkale için”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri CHP İl Başkanlığı’na da ziyarette bulundu. Başkan Semizoğlu; Ocak ayında yapılan CHP Olağan İl Kongresinde İl Başkanı seçilen İsmet Güneşhan’ı tebrik ederek başarılar diledi. Semizoğlu, Çanakkale’nin yararına yapılacak her çalışmada siyasi kimliklerin bir kenara bırakılarak tek vücut olunması gerektiğini dile getirdi. CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneşhan, herkesin ortak tutkusunun Çanakkale olduğunu, bu düşünce ile de her zaman birlik ve berberlik içinde çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çtso
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol