Yatan hastalara moral oldular

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Ak Parti Ezine Belediye Başkan Adayı Güray Yüksel Ezine Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ettiler.

Yatan hastalara moral oldular

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Ak Parti Ezine Belediye Başkan Adayı Güray Yüksel Ezine Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ettiler.

23 Ocak 2019 Çarşamba 10:16
Yatan hastalara moral oldular

20 Ocak Pazar günü Ezine Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Güray Yüksel ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Ezine ilçe teşkilatını ziyaret eden Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, önce Ezine Belediye Başkan Adayı Güray Yüksel ve ilçe yönetimiyle bir süre seçim sürecine dair değerlendirme toplantısı yaptı. Ardından Ezine Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret eden Vekil İskenderoğlu ve Ak Parti Ezine Belediye Başkan Adayı Güray Yüksel, bir süre hasta yakınları ile sohbet etti. Yatan Hastalara ve acil serviste sıra bekleyenlere geçmiş olsun dileklerinde bulunan Jülide İskenderoğlu; “Bunu her zaman dile getirmekten onur duyuyorum, Ezine’mize çok modern bir hastane kavuşturduk. Her şeyden önce insan sağlığı bizim için öncelikli olmuştur, biz Ankara’nın vekili olmadığımızı ısrarla söylüyoruz. Bu gün ise genç kardeşim Belediye başkan adayımız Güray Yüksel ile Devlet Hastanemizi ziyaret ettik” dedi.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Ak Parti Ezine Belediye Başkan Adayı Güray Yüksel ise; “Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcımız ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’nun katılımlarıyla İlçe Teşkilatımız İle bir araya geldik. Haluk Başkanımızın bilgi, birikim ve tecrübelerinden ’de yararlanarak daha güçlü, modern, marka kent şehir, Ezine’mize kısa sürede ulaşacağız. Dava arkadaşlarımız ile birlikte yolumuz uzun, yükümüz ağır. bu bilinçle, birlik ve beraberlik içerisinde, hiç kimseyi ötekileştirmeden, kibirlenmeden, gönüllere dokunarak kendimizi ifade edeceğiz sevdamız, memleketimiz Ezine’miz İçin haydi Bismillah diyerek ilçemiz Devlet Hastanesinde yatan hastalarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. Bu ilçe için 5 yıldır çalışıyoruz, şimdi bayrak değişimiz, sadece bizler genç ve taze fikirlerimizi, projelerimiz Ezine halkına sunmaya hazırlanıyoruz. Biliyorum ki bu memleketin insanlarının güveni ve inancı bizlere tamdır. Allah’ın izni ile 31 Mart gecesi büyüğüm, abim Haluk Babaoğlu’ndan hizmet bayrağını devralıp, daha güzel işleri ve kalkınma hamlelerini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol