Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/chedef/public_html/index.php on line 0
Ayvacık'a Sera OSB kurulacak

Ayvacık'a Sera OSB kurulacak

Çanakkale Jeotermal Enerji İle Isıtmalı Sera OSB Yer Seçim Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Ayvacık'a Sera OSB kurulacak

Çanakkale Jeotermal Enerji İle Isıtmalı Sera OSB Yer Seçim Komisyonu Toplantısı yapıldı.

24 Ekim 2022 Pazartesi 16:03
Ayvacık'a Sera OSB kurulacak

Çanakkale İli Ayvacık ilçesi Tuzla bölgesinde hayata geçecek olan Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB yer seçim komisyonu toplantısı Vali İlhami Aktaş, başkanlığında gerçekleştirildi. Hilton Otelde düzenlenen toplantıya; Tarım ve Orman Bakanlığı Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel, 252. Şube Müdürü Murat Lütfü Güldoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu, İlgili Kurum Müdürleri, İl Tarım ve Orman Bakanlığı temsilcileri, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün ilgili birim müdürleri ve teknik personeli katıldı. Toplantıda, Çanakkale ili Ayvacık ilçesi Tuzla bölgesinde hayata geçecek olan Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB alanı için yer seçimi ve yapılacak çalışmalar değerlendirilirdi. Toplantıda; Vali İlhami Aktaş ve İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ tarafından birer konuşma yapıldı.

Yaptığı konuşmada Vali İlhami Aktaş; Çanakkale, bölge ve ülke ekonomisine çok önemli katkı sağlayacak olan Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB’nin en yararlı bir şekilde faaliyete geçmesi için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını ve ilgili kurumlar ile diyalog halinde olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, katılımcılara teşekkür etti. Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB yer seçim komisyonu toplantısı görüş, öneri ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol