Başkan Öz’ün 8 Mart mesajı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel mesaj yayınladı.

Başkan Öz’ün 8 Mart mesajı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel mesaj yayınladı.

08 Mart 2021 Pazartesi 17:37
Başkan Öz’ün 8 Mart mesajı

Başkan Öz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgiyi, özveriyi, bereketi, güzelliği, şefkati ve merhameti bir sinede barındıran kadınlar, aydınlık bir geleceğin dört başı mamur bir Türkiye’nin temel taşlarıdır. Demokrasi, insan hakları, insan onuruna ve saygınlığına yaraşır her güzelliğin önü ardı da kadının mutluluğuyla ilgilidir.

Ülkemizin bağımsızlığı, cumhuriyetimizin kuruluşu ve yükselmesi, yolunda gayret ve emekleri, çile ve hasletleri olan kadınlar borçlu olduğumuz yüce bir kesimdir. Özverinin, şefkatin ve sevginin kaynağı kadınlara yapılan her türlü psikolojik ve fiziksel saldırı ile hak gaspı, insanlıkla ilişkilendirilemez.

Ülkemizin güçlü yarınlarının garantisi, laik ve demokratik Türkiye’nin teminatı kadınlarımızdır. Ülkesi ve milleti dara düştüğü anda “Evladım anasız büyür ama vatansız büyüyemez” diyerek devletinin ve milletinin geleceği uğruna evladını, eşini şehit verip vatan toprağına emanet eden şeref timsali kadınlarımız başta olmak üzere saygıdeğer bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yarınlar diliyorum.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol