Gökhan; “Her zaman yanınızdayım”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi belediyenin kadın çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Gökhan; “Her zaman yanınızdayım” dedi.

Gökhan; “Her zaman yanınızdayım”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi belediyenin kadın çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Gökhan; “Her zaman yanınızdayım” dedi.

07 Mart 2018 Çarşamba 15:10
Gökhan; “Her zaman yanınızdayım”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin kadın personelleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Marina Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Ülgür Gökhan; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kahvaltıda bir araya geldik. Ankara’ya gideceğim için bugünden kutladık bu günü. Günler önemli değil. Olaylar önemlidir. Mühim olan bu toplumda hatta dünyada kadın ve erkeğin her iki taraf olarak bir arada güç birliğinde hareket edebilme bilincine varmamızdır. Yani bir bölümü dışlayıp, diğer bölümüyle dünyayı uçurmaya çalışıyoruz. Çanakkale Belediyesi’nde çalışanların çoğunluğu kadınlardan oluşmakta. Kadın ve erkeğin farkı bedensel bir farktır. O da doğası gereği. Onun dışında ne farkımız var. Beceri, beyinsel, düşünsel hiçbir farkı yoktur. Başarılı birçok kadınız var. Bilim kadınları var. Sporcular var. Onun için kadın, erkek kavramını toplum olarak yeniden değerlendirmemiz lazım. O saçma sapan adamlara kulak vermememiz lazım. Sakın ola onlara inanmayınız. Kadın ve erkeği birlikte bu dünyada var olmasını sağlamak hepimizin menfaatinedir” dedi.

“Erkek baş edemediği için kadına şiddet uygular. Kadının zekasına eremediği için şiddet uygular” diyen Başkan Gökhan; “Çünkü kadının daha fazla görevi vardır. Onun için kadına karşı yapılan şiddetin ne ahlakla, ne dinle hiçbir şeyle alakası yoktur. Tarihe bakıldığında Türk toplumunda kadınlar her zaman ön plandadırlar. Kadın ve erkek bir aradadır. Peki biz neden bu duruma düştük. Ne oldu da bir anda meczupların ülkesi haline geldik. Ne oldu biz kadınlara kötülük yapar hale geldik. Niçin televizyonlarda sapık supuk insanlar türedi. Çünkü biz giderek Araplaşıyoruz. Türklükten çıkıyoruz ve Araplaşıyoruz. Araplaşmadan Türk kalmamız lazım. Tekrar tekrar söylüyorum biz Araplaşmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

“Ben her zaman yanınızdayım”

Başkan Gökhan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Eğer 3. Dönem belediye başkanı olarak gelmişsem ve her seçimde de oylarım artarak gelmişsem bu sizlerden kaynaklanıyor. Sizlerin halka karşı belediye çalışmalarında pozitif olmanızdan kaynaklanıyor. Halk tarafından böyle algılanıyor olması da benim bu seçimlerden başarı ile çıkmamda önemli ölçüde payı var. Hepinize bu anlamda teşekkür ediyorum. Sayenizde 3. dönem seçimleri aldık. Yolumuza devam ediyoruz. 4’ü sormayın. 4’ü zamanı gelince başta eşim hanımefendi olmak üzere yine bir kadın toplantısında sizlerin kararıyla kararlaştıracağız cümleten. Kadınlar konuşacak ve olsun yada olmasın şeklinde özgür bir biçimde ifade edecekler. Parti içinde de meclis üyelerimiz olsun gönüllü kadınlarımız olsun hepsi çok yoğun çalışıyorlar. Dolayısıyla sizlerde bu bağlamda kentin yönetiminde görüşleriniz önemli olacaktır. Zamanı gelince hep beraber oturup konuşuruz diye düşünüyorum. Hepinize tekrar katılım için teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Sizlerin kimseye muhtaç olmadığı, kimse tarafından taciz edilmediğiniz, horlanmadığınız, dışlanmadığınız bir dünya diliyorum. Sizlere karşı en ufak bir olumsuzluk duyarsam en başta ben yanınızdayım. Tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
DünyaMartKadınlar8
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol