Gözler Efsane Başkanda

Çanakkale Dardanelspor’un kurucusu Niyazi Önen bugün basın toplantısı düzenliyor.

Gözler Efsane Başkanda

Çanakkale Dardanelspor’un kurucusu Niyazi Önen bugün basın toplantısı düzenliyor.

03 Ağustos 2018 Cuma 09:32
Gözler Efsane Başkanda

Çanakkale Dardanelspor’un kurucusu ve efsane başkanı Niyazi Önen bugün kulüp ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. Çanakkale’ye süperlig heyecanı tattıran, sayısız futbolcuyu ülke futboluna armağan eden Önen dört yıl önce kulüp başkanlığını oğlu Mehmet Önen’e devretmiş kenara çekilmişti.

Çanakkale Dardanlspor’un sezon sonunda Bölgesel Amatör lige düşmesi kentte büyük üzüntü ve tepkiye yol açmış kırmızı-beyazlı kulübe gönül veren taraftarlar ise efsane başkana geri dönmesi yönünde çağrılarda bulunmuştu.

Çanakkale Dardanelspor kulüp sezonun bitmesi ile birlikte sessizliğe bürünürken bu sessizlik kulübün kurucusu Niyazi Önen’in bugün kırmızı-beyazlı kulübün geleceği hakkında basın toplantısı yapacağını açıklaması ile sona erdi. Şimdi gözler basın toplantısına çevrilirken, özellikle Ton tv’nin sosyal medyasında yapılacak olan basın toplantısı duyurusunda Niyazi Önen’den Kulüp başkanı olarak bahsetmesi kentte heyecan yarattı. Bir çok kesim Niyazi Önen’in tekrar başkan olması ile birlikte Çanakkale Dardanelspor’un çıkışa geçeceğini ifade ederken, şimdi tüm kent bugün yapılacak olan basın toplantısını merakla beklemeye başladı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 03.08.2018 09:34
Anahtar Kelimeler:
Dardanel
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol