İskenderoğlu; “Daha çok çalışacağız”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

İskenderoğlu; “Daha çok çalışacağız”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

01 Nisan 2019 Pazartesi 14:26
İskenderoğlu; “Daha çok çalışacağız”

Hizmeti eksik yaptıkları alanları toparlamak, gönüllere giremedikleri yerde daha çok çalışıp gönüllere gireceklerini belirten AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu; “31 Mart Yerel Seçimlerini bitirdik ve tüm Türkiye’de AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak kimi yerde üzüldük kimi yerde sevindik. Bildiğimiz ve inandığımız demokrasimizin gereği milletimizin takdiri başımızın tacıdır. Milletimiz ne derse doğru der, biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmetimizi eksik yaptığımız alanları toparlamak, gönüllere giremediğimiz yerde daha çok çalışıp mütevazilerimizle gönüllere gireceğiz” dedi.

“Çanakkale özelimizde de seçimde Belediye Başkan adayı olarak gerek AK Partimizi gerekse Cumhur İttifakımızı temsil eden istisnasız tüm adaylarımızı tebrik ediyorum” diyen İskenderoğlu; “İnanılmaz özverili, gece gündüz demeden çalıştılar. Projelerini paylaştılar, gönüllerde yerlerini aldılar. Beraber yol yürüyüşümüzü asla bırakmayacağımızı her zaman biliyoruz. Birlikte çalıştığımız İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayı kardeşlerimiz de sıralaması ne olursa olsun gece gündüz demeden çalıştılar ve hizmet yarışında bir arkadaşımız fazla Meclis’te temsil etsin diye mücadele ettiler. Tüm kardeşlerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Asla vazgeçmeden bir olacağız, kardeş olacağız

İskenderoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Cumhur İttifakı olan yerlerde iki partimizde de teşkilatlarımızın her kademesinde çalışan kardeşlerim, kadın, gençlik, ana kademe, mahalle teşkilatı, gönüllü teşkilatlarımız, Ülkücü kardeşlerimiz hep birlikte gece gündüz demeden çalıştık. İnandığımız değerlere sahip çıkan, bizlere inanan, bu bayrağı başının üstünde dalgalandırmak için çalışan herkese çok teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun. Bilin ki hiçbir emek zayi olmaz. Yollarımızı ayırmadan daha çok çalışacağız, kendimizi anlatmaya devam edeceğiz. 4,5 yıl seçim yok ancak her seçim sonrası biliyoruz ki bir sonraki seçime hazırlanmaya başlama günüdür. Asla vazgeçmeden bir olacağız, kardeş olacağız ve kendimizi, yapacaklarımızı anlatmaya devam diyeceğiz. Diğer partilerimizin seçilen Belediye Başkanlarını da kutluyorum ve başarılar diliyorum.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol