Pınar’dan kutlama mesajı

MHP İl Başkanı Hakan Pınar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Pınar’dan kutlama mesajı

MHP İl Başkanı Hakan Pınar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

07 Mart 2018 Çarşamba 12:34
Pınar’dan kutlama mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan MHP İl Başkanı Hakan Pınar; “Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kere daha düşünmek için, eşsiz bir fırsat sunan, anlam yüklü bir günün içindeyiz. Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza, çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın, ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan, sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Ailesine katkı sağlamak uğruna nasır tutmuş elleriyle, şehit evladını vatan toprağına uğurlarken döktüğü gözyaşlarıyla, umudun hiç eksik olmadığı bakışlarıyla, duanın ve iyi dileklerin çağlayan gibi aktığı sözleriyle, kadınlar milletimizin ruhu olmuştur” dedi.

“Devlet üzerine düşen görevi yapmalı”

Kadınlara yönelik insanlık dışı saldırıların, şiddet uygulamalarının, taciz ve tecavüz vakalarının, endişe verici bir şekilde arttığını belirten Pınar; “Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur. Özellikle; kadınlarımıza yönelik insanlık dışı saldırıların, şiddet uygulamalarının, taciz ve tecavüz vakalarının, endişe verici bir şekilde arttığı görülmektedir. Kendini bilmez bazı meczuplar, sapıklar, Yüce dinimizi, bu hain, iğrenç iftiralarına alet ederek, en kutsal varlığımız olan kadınlara karşı saldırıya geçmişlerdir. Devlet üzerine düşen görevi yapmalı, demir yumruğunu bu hayasızların kafalarına vurmalıdır. Çocuklara ve kadınlara yönelik şiddet ve taciz olaylarının müsebbipleri, hadım edilmek de dahil, her türlü cezaya çarptırılmalıdır. Ne yazık ki, bugün, son derece hazin ve trajik bu rezaletlerin önlenmesi, engellenmesi ve suçluların hak ettikleri cezayı bulması, çoğu zaman vicdanları tatmin edecek düzeyde olmamaktadır. Sokak ortasında, arkası arkasına katledilen, töre ve geleneklerin gerisine gizlenen caniler tarafından, gencecik yaşta hunharca kıyılan kadınların, genç kızların dramları millet olarak yüreğimizi sızlatmaktadır. Son yıllarda kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin, tamamen yok edilmesi için, başta siyasi sorumluluk sahipleri olmak üzere, herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmelidir. Kadınlara yönelmiş şiddet, durmadan, masumları katledenlerin ürediği bataklık kurutulmadan, medeniyet ve gelişmişlikten bahsetmek, kara mizah olmasının yanı sıra insan aklıyla alay etmektir” diye konuştu.

Pınar sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Kahraman ve fedakâr Türk kadınının hak ettiği yerlerde olması, layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması bizim erteleyemeyeceğimiz bir hedeftir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde; ülkemizin tüm hanımefendilerine, Dünya kadınlarına en iyi dileklerimi sunuyorum. Aziz şehitlerimizin muhterem annelerine, en derin hürmetlerimi bildiriyor, şiddet ve cinayete kurban giden tüm çocuklarımızı, kadınlarımızı rahmetle anıyorum.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
MhpGünüKadınlar
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol