VATAN ŞARKILARI MUSTAFA YILDIZDOĞAN

Vatan sana canım feda, Ne mutlu Türküm diyene, Şehitler ölmez vatan bölünmez… Milliyetçi ruhumuzla Türklük

VATAN ŞARKILARI MUSTAFA YILDIZDOĞAN

Vatan sana canım feda, Ne mutlu Türküm diyene, Şehitler ölmez vatan bölünmez… Milliyetçi ruhumuzla Türklük

08 Mart 2018 Perşembe 15:21
VATAN ŞARKILARI MUSTAFA YILDIZDOĞAN

Vatan sana canım feda, Ne mutlu Türküm diyene, Şehitler ölmez vatan bölünmez… Milliyetçi ruhumuzla Türklük onur ve şerefimizle   bize düşmana karşı etten duvar örecek kadar bu şuuru yerleştiren ailelerimiz, atalarımız başımızın tacıdır. Onlar vatan için canlarını hiçe sayıp mücadele edecek ruha sahiptir. İşte o milliyetçi ruhu kalbinde taşıyan ve bu şuurla türkülerine ve şarkılarını yazan Anadolu’nun mert gençlerinden biridir Mustafa YILDIZDOĞAN. Vatan şarkılarını çokça albümlerinde yer vermiş, milliyetçi bir besteci, şair ve yazardır kendisi. Ölürüm Türkiye’m şarkısı dillere pelesenk olmuştur adeta. Yaklaşık 20 albümü bulunan sanatçı daha sonraları kendi müzik şirketini kurmuştur. Bu şirket de 7 albüm yapmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi kurucu Alpaslan Türkeş’e benzerliğiyle tanınan ünlü sanatçıya merhum başkanı canlandırması için oyunculuk teklifi götürülmüştür. Kendisi bu teklifi kabul etmiş ve Alpaslan Türkeş’i ekranlarda canlandırmıştır. Böylelikle oyunculuk kariyerinde ilk adımlarını atmış bulunmaktadır. Daha nice senelere taşınacak olan atalarımızın mirası milliyetçilik ruhunu vatan şarkıları olarak başarılı bir şekilde icra eden sanatçılarımızın her daim yücelmesi onurumuzdur.

Halka mal olmuş bir sanatçı olan Mustafa YILDIZDOĞAN Türkiye ile sınırlı kalmayıp dünyanın öbür ucuna kadar hiç yorulmadan aynı aşk ve heyecanla gidip şarkılarını söylemiş konserler vermiştir. Ne mutlu ki bu ruhu Avrupa ülkelerine kadar taşımış son nefesine kadar da vazgeçmeyeceğini dile getirmiştir.

 

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ezine
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol