‘Geçimde Adalet’

Tarihi Yarımada’da bulunan Kocadere Kamp Alanı’nda düzenlenen Adalet Kurultayı, 3. gününde de yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

‘Geçimde Adalet’

Tarihi Yarımada’da bulunan Kocadere Kamp Alanı’nda düzenlenen Adalet Kurultayı, 3. gününde de yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

29 Ağustos 2017 Salı 17:59
‘Geçimde Adalet’

26-29 Ağustos tarihleri arasında Kocadere Kamp Alanı’nda düzenlenen Adalet Kurultayı’nın 3. günü “Geçimde Adalet” paneli ile başladı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da katılım gösterdiği panele Zekeriya Temizel, Prof. Dr. Korkut Boratav, Abdüllatif Şener, Nesrin Nas, Faik Öztrak, Prof. Dr. İbrahim Halil Sugözü ve Prof. Dr. Mete Gündoğan katıldı. Konuşmacılar, ülke ekonomisi üzerine konuşmalar yaptı. Öğleden sonra düzenlenen program kapsamında ise Prof. Dr. Sencer Ayata, Prof. Dr. Necla Kurul, Batuhan Aydagül, Orhan Bursalı ve Mümin Ceylan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Eğitimde Adalet” paneli gerçekleştirildi. Panelistler, ülkedeki eğitim politikaları hakkındaki görüşlerini paylaştılar. Kurultayın 3. Gün programı kapsamında düzenlenen panellerin yanı sıra, alanın çeşitli noktalarında kurulan çadırlarda gerçekleştirilen çalıştaylarda farklı konular ele alındı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kurultayın 3. gününde de alanda incelemelerde bulundu. Kurultay katılımcılarının güvenliğini sağlamak amacı ile yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan, alanda çalışanlardan bilgi alarak uyarılarda bulundu. Başkan Gökhan incelemeler sırasında ayrıca kurultay katılımcıları ile bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Gökhan ayrıca kurultay alanında kurulan Çanakkale Belediyesi standını da ziyaret etti. Başkan Gökhan stantta yürütülen çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Çanakkale Belediyesi standı Adalet Kurultayı’nın 3. gününde de katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Stanttan yapılan su ve dondurma ikramlarına katılımcılar yoğun ilgi görürken, katılımcılar ikramlar nedeni ile teşekkürlerini iletti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 29.08.2017 18:00
Anahtar Kelimeler:
KampAdaletKurultay
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol