Sonkurt; “Muhtarlığa adayım”

Çanakkale Vergi Dairesi eski Müdür Yardımcılarından Gencer Sonkurt, Esenler Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Sonkurt; “Muhtarlığa adayım”

Çanakkale Vergi Dairesi eski Müdür Yardımcılarından Gencer Sonkurt, Esenler Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.

30 Ocak 2019 Çarşamba 17:26
Sonkurt; “Muhtarlığa adayım”

Yılların verdiği idarecilik anlayışı ile ikamet ettiği Esenler Mahallesi’nde Muhtar adayı olduğunu açıklayan Gencer Sonkurt, tecrübeli aza üyelerinden oluşan bir ekip ile Çanakkale’de örnek bir mahalle oluşturmak için çalışacaklarını söyledi. Esenler Mahallesi Muhtar Adayı Gencer Sonkurt yaptığı açıklamada; “Ben ve aza heyeti üyelerim halkla bütünleşerek onların şikayetlerini birebir çözümler bulma yolunda elimizden gelenin en iyisini yapacağız.  Güler yüzlü, nitelikli, güvenilir, dinamik ve paylaşımcı bir anlayışla hizmet için oylarınız bekliyoruz” dedi.

Mahallemizi birlikte yöneteceğiz

Esenler Mahallesi’nde yapmayı düşündüğü hizmetleri de kamuoyuna açıklayan Muhtar Adayı Sonkurt; “Fakir, hasta, yaşlıyı tespitle,  ilgili kamu kurumlarına bildirmek. Sokak hayvanlarının bakımları ve ihtiyaçlarının karşılanması… Çocukların hayalleri olan; okur alanları, spor alanlarını yaygınlaştırmak, güvenliği yönümde gerekli kurumlarla istişareye geçmek. Daha güzel, daha yeşil, daha çağdaş bir mahalle olması için yollar, alt yapılar, sokak lambaları ve temizlik alanlarında yapılması gereken işler için başta belediyemiz olmak üzere su elektrik birimleriyle birlikte hareket etmeyi temin etmek… Mahallemizin sokaklarında, caddelerinde, işyerlerinde halkla iç içe, gönül gönüle yönetimi seven bir insanım. Her zaman onların ilgi ve alakalarına ihtiyacım olacak, mahalle+muhtar bütünleşmesi ile birlikte yönetmek gönül işidir. Halkla birlikte, halk ve mahalle için gönül gönüle; Muhtarlığa adayım” diye konuştu.

Gencer Sonkurt kimdir?

1953 Kars doğumlu olan Gencer Sonkurt, 28 yıldır Çanakkale’de ikamet ediyor. 1991 yılında Çanakkale’de Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı olarak çalışmaya başlayan Gencer Sonkurt, 1997 yılında emekli oldu. 20 yıllık idareci ve Maliye Yüksek Okulu mezunu olan Gencer Sonkurt, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 30.01.2019 17:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol