Turan; “Halkımızın takdiriyle birinci parti olduk”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale’de AK Parti’yi birinci yapan vatandaşlarla kucaklaşıyor. Turan; “Halkımız, sözüm ona CHP’nin kalesi olan Çanakkale’de bile tüm Türkiye ile beraber Ak Partiyi 1’nci yaptı” dedi.

Turan; “Halkımızın takdiriyle birinci parti olduk”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale’de AK Parti’yi birinci yapan vatandaşlarla kucaklaşıyor. Turan; “Halkımız, sözüm ona CHP’nin kalesi olan Çanakkale’de bile tüm Türkiye ile beraber Ak Partiyi 1’nci yaptı” dedi.

28 Haziran 2018 Perşembe 18:47
Turan; “Halkımızın takdiriyle birinci parti olduk”

Cumhurbaşkanı ve 27'nci dönem milletvekili genel seçimlerinin ardından Çanakkale’de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban Şahin’i AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın ile birlikte makamında ziyaret eden Turan, daha sonra mahalledeki esnafları ziyaret etti. Kahvede vatandaşlarla çay içip sohbet eden Turan, Çanakkale’de AK Parti’ye gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür etti. Turan; “Türkiye’de ve Çanakkale’de hamdolsun halkımız takdir etti birinci olduk, iki vekil çıkarttık. Daha mazbatamızı almadan, daha yemin töreni yapmadan Esenler Mahallesi’nde bir okulun temelini atmaya gittik ve ardından Barbaros Muhtarımızın bir çayını içmeye geldik. Çanakkale’de Ak Partimiz halkımızın takdiriyle birinci oldu. Biz bundan sonra daha çok çalışmak, daha çok üretmek yönündeyiz” dedi.

“Çanakkale için daha çok çalışacağız”

“Şımarmadan kibirlenmeden halkımızın bize verdiği bu görevi taşımak zorundayız” diyen Turan; “Yoksa seçim bitti uğramayalım, iş yapmayalım, üretmeyelim desek hiç kimse bizim kaşımıza gözümüze oy vermez. Halkımızla berabersek iş yapıyorsak, üretiyorsak halkımız sahip çıkar bize ama 3 yıldan berri zaten köy köy, ilçe ilçe gezmeseydik 650 köy var kolay değil hepsine gitseniz yılda bir sıra gelir hatta bazısına gelmez. Ama herkes şahit çok çalıştık, çok hareket ettik. Halkımızda bunu takdir etti. Halkımız 3 yıldan berri gezdiğimizi, dolaştığımızı, ürettiğimize şahitlik etti. Yollar, okullar, hastaneler, tüneller, limanlar, Troia 2018 çok güzel projelerimiz oldu. Esnaf desteklerimiz, emekliye desteğimiz, zirai alet desteklerimiz, genç çiftçi desteklerimiz her alanda büyük işler yaptık. Bir çok konuyu çözme imkanı bulduk. Halkımız da kim iş yapıyor, kim laf yapıyor bunu takdir etti. Sözüm ona CHP’nin kalesi olan Çanakkale’de bile tüm Türkiye ile beraber Ak Partiyi 1’nci yaptı. Bu bizim şımarmamızı değil daha çok çalışmamızı zorda kılacak. Kibirlenmeden işimizi yaparak halkımıza laik olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Çanakkale’nin bir evladı olarak burada olmaktan mutluyum”

Çanakkalelilere teşekkür eden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Oy veren vermeyen Çanakkale’de herkes kazandı diye düşünüyorum. Çünkü biz iş yapacağız daha çok üretmeye çalışacağız. Daha yemin etmeden, mazbatamızı resmi olarak almadan okul temeli attık. Yorulmadık. Çünkü hizmetten başka derdimiz yok. Ama Allah’ta çalışanın karşılığını veriyor. Halkımızın, kim çalıştı kim çalışmadı kim polemik yaptı kim üretti bunu gördüğünü düşünüyorum. Oy veren vermeyen tüm Çanakkale’ye yüzde 91 gibi büyük bir katılım gösteren Çanakkale’ye teşekkür ediyorum. Çanakkale’nin bir evladı olarak burada olmaktan mutluyum. 4 vekil seçildi ümit ediyorum hepsinin Çanakkale’ye katkısı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol