Engin; “ÇTSO ve STK'larda görev almayacağım”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, yeni dönemde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve STK'larda görev almayacağını açıkladı.

Engin; “ÇTSO ve STK'larda görev almayacağım”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, yeni dönemde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve STK'larda görev almayacağını açıkladı.

07 Eylül 2017 Perşembe 09:30
Engin; “ÇTSO ve STK'larda görev almayacağım”

Yeni dönemde hizmet bayrağını üyelerin takdir ve iradeleriyle çalışma arkadaşlarına devredeceğini belirten ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin; “Çok sevdiğim ve Çanakkale'ye büyük yararlar sunacağına inandığım mesai arkadaşımın daima yanında olacağım” dedi. Engin’in “Yeni dönemde bu görevi layıkıyla sürdüreceğine inandığım değerli arkadaşıma şimdiden başarılar diliyorum. Kendisinin, ÇTSO Başkanı olarak Çanakkale'mize büyük hizmetlerde bulunacağına gönülden inanıyorum” dediği ismin Truva Otel’in patronu Mustafa Kansu olduğu iddia edildi.

“Daima çalışan ve üreten taraf olduk”

Başkan Engin yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz hafta 30 Ağustos Büyük Zafer Bayramını Ulusça kutladık. Bu vesileyle Türk Yurdunu özgürleştiren, düşmandan temizleyen Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu güzel Vatan için kanını seve seve akıtan atalarımızı, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anarak sözlerime başlamak istiyorum. Benim inancımda Ülkeme hizmet; ülküdür, ibadettir. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında görev yaptığım sürece çalışma arkadaşlarımla birlikte bu inançla hizmet verdik. Üyelerimizin tek kuruşunu gösterişli ziyafet sofralarında, gezilerde ziyan etmedik, ettirmedik! Bütün imkanlarımızı ticaret ve sanayimizin gelişmesi için kullandık. Hepinizin malumu olan, hayata geçirmiş olduğumuz projelerin tamamında üyelerimizin ve Çanakkale halkının faydasını gözettik. Daima taş üstüne taş koyan, çalışan ve üreten taraf olduk” dedi.

“Yine Çanakkale'nin hizmetinde olacağım”

“Çanakkale, tarihimizin ve milletimizin bize kutsal emanetidir” diyen Başkan Engin; “Görev süremce bu emanete layık olmaya gayret ettim. Görevimin bitimi sonrasında da ömrüm oldukça yine Çanakkale'nin hizmetinde olacağım. Bizler makamları değil hizmeti amaç edindik ve çıktığımız yolda bu hedeften hiç ayrılmadık. Allah'a şükürler olsun ki; bu sebeple bugün alnımız ak, gönlümüz ve vicdanımız rahattır. Görev süremizde Odamız faaliyetlerine katılım sağlayan, organlarında görev alan, çalışan ve destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Başardığımız her iş, yaratılan her eser hepimizin ortak emeğinin ürünüdür” şeklinde konuştu.

Mustafa Kansu’yu mu işaret etti?

ÇTSO Başkanı Bülent Engin’in açıklamasının devamında “Görevi layıkıyla yapar” dediği ismin, Truva Otel’in patronu Mustafa Kansu olduğu kamuoyunda kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. Başkan Engin; “Yeni dönemde hizmet bayrağını üyelerimizin takdir ve iradeleriyle çalışma arkadaşlarıma devredeceğim. Çok sevdiğim ve Çanakkale'ye büyük yararlar sunacağına inandığım mesai arkadaşımın daima yanında olacağım. Yeni dönemde bu görevi layıkıyla sürdüreceğine inandığım değerli arkadaşıma şimdiden başarılar diliyorum. Kendisinin, ÇTSO Başkanı olarak Çanakkale'mize büyük hizmetlerde bulunacağına gönülden inanıyorum. Profesyonel yöneticilik hayatımda yeni dönemde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve STK'larda görev almayacağımı bildirmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın bize yol gösteren bir cümlesini buradan tekrar ederek, sözlerime son vermek istiyorum; "Makamlar bizim için gelip geçicidir, makam sahibi olmaksızın da siz her yerde bu hizmeti verirsiniz. Bütün mesele bir köşe taşı olabilmektir." Saygılarımla...” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 07.09.2017 09:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol