Özcan’dan seçim iddialarına sert cevap

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı seçilen Ünal Özcan, düzenlenen tören ile görevi devraldı.

Özcan’dan seçim iddialarına sert cevap

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı seçilen Ünal Özcan, düzenlenen tören ile görevi devraldı.

01 Haziran 2018 Cuma 19:39
Özcan’dan seçim iddialarına sert cevap

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği hizmet binasının önünde düzenlenen törende konuşan yeni Başkan Ünal Özcan, seçimlerin normal bir şekilde yapılmadığı ve bir takım ayak oyunları olduğu yönünde bazı iddialarda bulunan eski Başkan Mustafa Vurucu’ya sert tepki gösterdi. Özcan; “Uzun yıllar görev yapıp da şaşanlar gibi olmayalım. Zamanında bırakalım. Gayemiz hizmetimiz bu” dedi.

“Tabanın sesi olacağız”

İlçe Esnaf ve Sanatkârlar Odaları temsilcilerinin destek verdiği Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, tabanın sesi olacaklarını ve taban ile birlikte hareket edeceklerini söyledi. Özcan; “Olağan Genel Kurul toplantımızda, 19 bin 800 esnaf ve sanatkarımızı temsil eden 32 meslek odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine o gün bizlere göstermiş olduğu teveccüh ve güvenden dolayı şahsım ve ekibim adına çok çok teşekkür ediyorum. Çok uzun bir süreçti. Uzun süreç içerisinde sokakta esnaf ve sanatkar için verdiğimiz sözler, esnaf ve sanatkardan aldığımız teveccühler vardı. Allah bize bu görevi nasip etti. Bugünde göreve başlama imkanımız olacak. Önemli olan bundan sonra biz neler vaat ettiysek Allah bizlere onları yapmayı nasip etsin. Amacımız ve gayemiz esnaf ve sanatkara hizmet etmektir. Biz biliyoruz ki, müşteri esnaf ve sanatkara Allah’ın rızkıdır. İnşallah tabanın sesi olacağız ve taban ile birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

“Uzun yıllar görev yapıp da şaşanlar gibi olmayalım”

Eski Başkan Mustafa Vurucu’nun seçimlerle ilgili iddialarına sert cevap veren Başkan Ünal Özcan; “Bugünlere kadar hizmet edenlere hep teşekkür ettik. Ama göreve Pazartesi günü başlayacağım. Bizimle ilgili şu gördüğünüz esnaf ve sanatkarı temsil edenler hakkında seçimin yasal olmadığı ile ilgili iddialar vardı. Bugüne kadar kötü kelime kullanmadık, kullanmakta istemiyoruz. Bizim amacımız ve hedefimiz hizmet etmek ve bunun hesabını esnaf ve sanatkara vermek. Bu yolda da ömrümüzün sonuna kadar, bize görev verildiği yere kadar, bizi takdir ettikleri yere kadar görevimizin başındayız. Hizmet edeceğiz, sizlerde şahit olun. Eksik yaptığımız yerde eksiklerimizi söyleyin. Uzun yıllar görev yapıp da şaşanlar gibi olmayalım. Zamanında bırakalım. Gayemiz hizmetimiz bu” ifadelerini kullandı.

Teşkilatta birlik ve beraberlik sağlandı

“Esnaf ve Sanatkar teşkilatı birlik ve beraberliği sağladı” diyen Özcan; “32 meslek odasının 240, 10 kişi çift oy kullanıyor, 218 kişi oy kullandı ki, adaylıktan çekilen 38 yıllık Başkanımdan sonra. Bu büyük bir teveccüh. Bize büyük bir görev ve sorumluluk veriyor. Allah utandırmasın. Bin yılık teşkilatın devamı olan bizler ülkemize ve Çanakkalemize hayırlı hizmetler vereceğiz” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkale
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol