AK Parti'den "Üyemiz Olun" kampanyası

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, 12 ilçede eşzamanlı olarak “Üyemiz Olun” kampanyası başlattı..

AK Parti'den "Üyemiz Olun" kampanyası

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, 12 ilçede eşzamanlı olarak “Üyemiz Olun” kampanyası başlattı..

06 Ağustos 2020 Perşembe 17:39
AK Parti'den "Üyemiz Olun" kampanyası

AK Parti Çanakkale  İl Başkanlığı, 12 ilçede eşzamanlı olarak “Üyemiz Olun” kampanyası başlattı.
AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan, Jülide İskenderoğlu ve  İl Başkanı Naim Makas'ın  kampanyaya start verecekleri haberine ulaşıldı.
AK Parti Çanakkale İl Başkanlığından yapılan açıklamada; ​​​​
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlamış olan “Gönül Seferberliği’’ kampanyası ile teşkilat yapımızı güçlendireceğiz.
Partimize sevgisi bulunan fakat üye olmak için imkân bulamayan kardeşlerimizle birlikte, yeni gönül erlerimizle çok daha güçlü ve üretken olacağız.
AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı olarak ‘’Üyemiz Olun’’ kampanyası ile yeni ufuklara ulaşmamız yolunda önemli bir adım atacağız.
Covid sürecine ilişkin tedbirler kapsamında üye çalışmalarımız online olarak da yapılabilecektir.”ifadelerine yer verildi.
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas; “AK Partili olmak, her şeyden önce bir davaya sevdalanmak ve o dava uğrunda canla başa çalışmak demektir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda seni de aramızda görmek istiyoruz” mesajını verdi.
Gönül seferberliği şiarıyla, 83 milyonun kapısını çalmaya, derdine ortak olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya, milletimizin umudu olmak, umudu olanların yanında durmak için gönüllü ve milletimizin hizmetkarıyız.
Gönüllere ulaşmanın ilk ve en önemli adımı olan bir ve beraber olmak düşüncesiyle ‘’üyemiz olun’’ kampanyamızı başlatıyoruz.
Kampanyamız startını 07 Ağustos 2020 Cuma günü AK Noktalardaki çalışmalarımızla başlatacak." dendi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol