AK Parti’de kongre coşkusu

AK Parti Çanakkale 5. İl Kadın Kolları Kongresi büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde yapılan kongrede İl Kadın Kolları Başkanlığına Gülsüm Üstün seçildi.

AK Parti’de kongre coşkusu

AK Parti Çanakkale 5. İl Kadın Kolları Kongresi büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde yapılan kongrede İl Kadın Kolları Başkanlığına Gülsüm Üstün seçildi.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:59
AK Parti’de kongre coşkusu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongreye AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Kongrede konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, partideki Kadın Kolları’nın önemine değindi. Turan; “Kadın Kollarımız olmasa çok eksik olur. Kadın Kollarımız eksik olsaydı ne Türkiye’de ne de Çanakkale’de bugünlere gelemezdik. Kimse yokken, kadınların duası vardı. Kadınlarımızın yeri, partimizde bambaşkadır. Kadınlar, bu ülkenin bu milletin bayrağına, devletine, hükümetine nasıl sahip çıkılırmış dosta düşmana gösterdiler” dedi.

“Çok çalışacağız, yorulmayacağız”

“Bizim bu topraklara çok borcumuz var” diyen Turan; “Çalışarak yorulacak inşalar değiliz. Çalıştıkça yürüyeceğiz. Bu millete layık olabilmek için gece gündüz durmadan çalışacağız. Biz Ankara’nın değil, Çanakkale’nin vekilleriyiz” şeklinde konuştu.

“Kadınlarımız, Erdoğan’a sahip çıkacak”

Yapılacak olan seçimlere de değinen Turan; “Onların adayı kim olursa olsun, bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Bizim liderimiz güçlü. Partimiz güçlü. Kadınlarımız, Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacaktır. Bu partiye sahip çıkacaklar. Bundan hiç şüphem ve endişem yok. Tekrar Erdoğan’ı bütün dünyaya örnek olarak yeni dönemin Başkanı olarak 24 Haziran akşamı seçeceğiz. 24 Haziran akşamı kutlamalarımızı bağıra bağıra yapacağız. Mehterle yapacağız. Besmeleyi çekeceğiz ve tekrar yolumuza devam edeceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kongrede İl Kadın Kolları Başkanlığına Gülsüm Üstün seçildi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 05.05.2018 19:15
Anahtar Kelimeler:
AkPartiIçdaş
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol