AK Parti’de ortalığı karıştıran atama

AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Burak Balık’ın atanması ortalığı karıştırdı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraflarda Burak Balık’ın içki içtiğini savunan partililer, bu atamaya yoğun tepki gösterdi.

AK Parti’de ortalığı karıştıran atama

AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Burak Balık’ın atanması ortalığı karıştırdı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraflarda Burak Balık’ın içki içtiğini savunan partililer, bu atamaya yoğun tepki gösterdi.

22 Şubat 2018 Perşembe 12:45
AK Parti’de ortalığı karıştıran atama

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na genel merkez tarafından Burak Balık’ın atanması Çanakkale’deki partilileri ikiye böldü. Gençlik Kolları Başkanlığı’na sürpriz ismin atanmasıyla birlikte sosyal medyada yoğun bir şekilde tepkiler yükselmeye başlarken, bazı parti yöneticileri ise Balık’ın özel yaşamı ile eleştirilmesini doğru bulmadı.

Yıldız; “Asılsız paylaşımları doğru bulmuyorum”

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Av. Gültekin Yıldız yaptığı açıklamada, sosyal medya üzerinden atama kararı üzerine Burak Balık'ı hedef alan asılsız paylaşımları doğru bulmadığını ve kimsenin başka bir insanı özellikle genç bir ismi özel yaşamıyla yargılama hakkına sahip olmadığını ifade etti. Yıldız; “AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığına Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanımız Burak Balık atanmış olup kendisine görevinde başarılar diliyorum. Sosyal medya üzerinden atama kararı üzerine Burak Balık'ı hedef alan asılsız paylaşımları doğru bulmadığımı, kimsenin başka bir insanı özellikle genç bir kardeşimizi özel yaşamıyla yargılama hakkına sahip olmadığını ifade etmek istiyorum. Düşünce ve ifade özgürlüğü sınırlarını aşmayan her türlü eleştiriye açık olduğumuzun ve bu tür konuların konuşulması gereken yerlerin sosyal medya değil parti binaları ve danışma meclisi toplantılarımız olduğunun bilinmesini istiyorum. Zaman ikilik yaratma değil iri olma diri olma zamanıdır. Aday olmak herkesin hakkıdır ama kim görev aldıysa bizim başkanımızdır, aday olan kardeşlerimizle birlikte tüm teşkilatımız sonuna kadar arkasındadır. AK Parti Çanakkale'de Milletvekilleriyle, İl ve İlçe Başkanlarıyla , Kadın ve Gençlik Kollarıyla, Mahalle Teşkilatıyla ve on binlerce üyesiyle bir bütündür.Lideri Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan , hedefi güçlü Türkiye, güçlü Çanakkale'dir. Kimse Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti adına racon kesme hakkına sahip değildir” dedi.

Parti içi gelişmeleri sosyal medya üzerinden tartışmayı doğru bulmadığını kaydeden AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok ise; “AK Parti Kepez Belde Başkanı olarak Gençlik Kolları İl Başkanlığı'na vekaleten atanan Burak kardeşimizi tebrik ediyor, görevi devreden bir önceki Gençlik Kolları İl Başkanımız Mefail kardeşime de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Parti içi gelişmeleri sosyal medya üzerinden tartışmayı karakterim ve üslubum gereği doğru bulmadığımı özellikle belirtmek isterim. Bütün aday olan kardeşlerimizin de Allah izin verdiği sürece uzun yıllar AK Parti de siyaset yapacağından şüphem yok ve AK Parti çatısı altında bir olup seçimlere en diri şekilde gireceğimizden de hiç şüphem yok . Her biri birbirinden kıymetli genç kardeşlerimden durmamalarını yola devam etmelerini rica ederim” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 23.02.2018 09:26
Anahtar Kelimeler:
AkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol