Altınok; “Kepez’i hep birlikte geleceğe hazırlayacağız”

AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok, görkemli bir törenle projelerini Kepez halkına tanıttı.

Altınok; “Kepez’i hep birlikte geleceğe hazırlayacağız”

AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok, görkemli bir törenle projelerini Kepez halkına tanıttı.

11 Mart 2019 Pazartesi 15:56
Altınok; “Kepez’i hep birlikte geleceğe hazırlayacağız”

Kepez beldesinde düzenlenen Aday ve Proje Tanıtım Toplantısına AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kepez halkının ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği Altınok, yeni dönemde Kepez beldesinin çehresini değiştirecek olan projelerini anlattı.

Katılımcılara slayt eşliğinde projelerin izletilmesinin ardından konuşan AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok, ‘Sevdamız Kepez’ diyerek çıktığı bu yolda, hep birlikte Kepez’in geleceğini planlayacaklarını ve Kepez’i hep birlikte geleceğe hazırlayacaklarını söyledi. Altınok; “Türkiye’nin en büyük beldesinde aynı havayı soluduğumuz, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi birlikte paylaştığımız çok kıymetli Kepezli hemşerilerim, ‘Sevdamız Kepez’ diyerek çıktığımız bu yolda, hep birlikte Kepezimizin geleceğini planlayacak ve Kepezimizi hep birlikte geleceğe hazırlayacağız. Projelerimizin her biri Kepez’de yaşayan hemşerilerimizin istekleri, şikayetleri, önerileri ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış projelerdir. Kepez artık kabuğuna sığmıyor. Her geçen gün de gittikçe büyüyor. Bugüne kadar Kepez’de görev yapmış, Kepez’e hizmet etmiş hiç kimsenin hakkını yeme taraftarı değiliz. Her kim Kepez’de taş üstüne taş koymuş, Kepez için çalışıp faydalı olmuşsa Allah onlardan razı olsun” dedi.

Yaparsa AK Parti yapar

“Lakin biz artan sorunların çözümü için Belediye Başkanlığına talip olduk. Suyunda, ulaşımında, yolunda, sahilinde, meydanında ve bir çok sosyal alanda Kepez’e daha modern daha çağdaş daha nezih ve çevreci projelerle hizmet etmek için bu göreve talibiz” diyen Altınok; “Bizim bir derdimiz var. Bizim yaşadığımız bu topraklara borcumuz var. Belediyecilik atıp tutmakla yapacağım edeceğim demekle olmaz. Görüyoruz işte olmuyor. Vatandaşın boş lafa artık karnı tok. AK Parti olarak bugüne kadar belediyecilik anlamında yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Belediyecilik ile ilgili tüm Türkiye’de yüzlerce yanı başımızdaki AK Partili ilçe ve belde belediyelerimizde de onlarca örneklerimiz mevcuttur. O yüzden diyoruz ki yaparsa AK Parti yapar.” şeklinde konuştu.

Kepez için taşın altına elimizi koyduk

Kepez’in sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gelişmesi için gerekli olan projeleri hep birlikte inşa edeceklerini dile getiren Altınok; “Herşey Kepez için diye boşuna söylemedik. Belde Başkanı olarak görev yaptığım sürece CHP Belediyesi olmasına rağmen Vekillerimiz ve özellikle de Grup Başkanvekilimiz sayesinde Kepez’i bir çok yatırıma kavuşturduk. Kepez için yapılacak her ne varsa taşın altına elimizi koyduk. Ayrım yapmadık, ötekileştirmedik. Bundan sonra da inşallah hep birlikte Kepezimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kepezimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gelişmesi için gerekli olan projeleri inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. Yapılacak olan yatırımlarla Kepez’de işsizlik sorununu çözeceğiz. İvedi olarak hizmete geçireceğimiz Aşevi Projemizle, Kepez’de bir tek kişinin bile aç yatmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çocuklarımıza daha yaşanabilir, daha yeşil bir Kepez için durmadan çalışacağız, sonuna kadar yapacağımız her çalışmanın öznesine de insan ve vicdanı koyacağız. İnanıyorum ki, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da burada sizlere sunduğumuz projelerin en büyük destekçisi vekilimiz Jülide İskenderoğlu ve Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan olacaktır. Ben sizlerin huzurunda Çanakkale’ye kazandırdıkları için, Kepez’e kazandırdıkları için bugün burada Belediye Başkan Adayı olmamda büyük emekleri olduğu için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Mutan’a da seslendi

Sen gönlünü rahat tut, hiç merak etme

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’a da seslenen Altınok; “3 dönemdir Kepez’de Belediye Başkanlığı yapmış olan mevcut Belediye Başkanı sevgili Ömer Faruk Mutan’ı Kepez’e dair bir korkusu var. Sayın Mutan, ‘Kepez benim çocuğum gibi. Adeta elimde büyüdü’ diyor. Heba olmasını istemiyorum diyor. Bende buradan sevgili Mutan’a sesleniyorum. Sen gönlünü rahat tut, hiç merak etme. Evet o çocuk büyüdü. Kepez artık büyüdü. Biz onu üniversite okutmak için geliyoruz. Yüksek lisans doktora yaptırtmak için geliyoruz. Eminim ki Kepezliler de bu çocuğu cahil bırakmayacak. Yürüyen ve koşan bu çocuğu tekrar emekletmeyecek. Kepez’i layık olduğu yere taşıyacaklardır” ifadelerini kullandı.

Bizim derdimiz Kepez’dir

“Bütün bunlar bizim gönülden seve seve yapmaya razı olduğumuz işler. Fakat bütün bu hizmetleri yapabilmek için 31 Mart’ta sandıklar yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilinceye kadar gece gündüz demeden, yorulmak nedir bilmeden, bir oy daha nasıl alırız, bir gönüle daha gireriz diye düşünüp çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadan derdimizi bütün Kepez’e ve Kepezlilere anlatmamız lazım” diyen Altınok; “Evet biliyorum, işimiz çok zor ama yorulmaya da yılmaya da niyetimiz yok. Ben bu davaya inanıyorum. Kepez’i AK Belediyecilik yapmak için bugüne kadar çalıştım. Bundan sonra da canla başla çalışacağıma sizlerin önünde söz veriyorum. Allah hepimize kuvvet versin, Allah birliğimize beraberliğimize zeval vermesin. Sözlerimin sonunda da bizim bir derdimiz var diyorum. Bizim derdimiz, bir çocuğun hayaline, bir ananın duasına, bir babanın rüyasına, bir engellinin umuduna sevgi çiçekleri ekmektir. Bizim derdimiz gönül belediyeciliğidir. Bizim derdimiz aşkımızdır, sevgimizdir, sevdamızdır Kepez’dir” şeklinde konuştu. Katılımcılar ‘Kepez Seninle Gurur Duyuyor’ sloganları atarken, Başkan Adayı Alper Altınok ise bu sloganlara karşılık; “Bende sizlerle gurur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun” diyerek cevap verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın konuşmasının ardından sahneye davet edilen AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok Kepez halkını selamladı. Başkan Adayı Alper Altınok, Başkan seçilmesi halinde Kepez Belediyesi’nde 5 sene boyunca birlikte görev yapacağı meclis üyelerini çağırdı. Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtılmasıyla tören sona erdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol