“Bizde seçim sandıkta biter!”

AK Parti Küçükkuyu Belde Belediye Başkan adayı Halil Zahit Mert, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek beldesinin selâm ve sevgilerini kendilerine iletti.

“Bizde seçim sandıkta biter!”

AK Parti Küçükkuyu Belde Belediye Başkan adayı Halil Zahit Mert, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek beldesinin selâm ve sevgilerini kendilerine iletti.

25 Mart 2019 Pazartesi 13:50
“Bizde seçim sandıkta biter!”

Seçim için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan başarı dilekleri alan Halil Zahit Mert, güçlü bir destek ve motivasyon ile Çanakkale’den ayrıldı. Öte yandan Küçükkuyu içindeki esnaf ve hane ziyaretlerine devam eden Mert, Küçükkuyu dışından ziyarete gelen misafirleri ağırlarken son derece yoğun bir görüşme trafiği yürüttü. İlkini 7 Şubat’ta, Küçükçetmi köyünden gerçekleştirdiği “Halil Zahit Mert’le Mertçe Muhabbet” programının sonuncusunu 23 Mart Cumartesi günü kendi sosyal medya kanalından canlı olarak yayınlayan başkan adayının izleyicilerine bir sürprizi de oldu. Canlı yayını bu defa belediye meclisi üye adayları açtı ve kendilerini tanıttı. Programın sonunda da meclis üyeleri ile birlikte izleyiciler selâmlandı. Canlı yayın sırasında açık oylama sistemi ile izleyicilere Küçükkuyu’nun mevcut imar sisteminden memnun olup olmadıkları soruldu, değerlendirme sonuçlarına göre halkın büyük çoğunluğunun mevcut imar sisteminden rahatsız olduğu görüldü. Büyük bir ilgi ile izlenirken çok sayıda yorum da alan programda ağırlıkla imar hileleri ve mevcut belediyenin başarısız icraatleri konuşuldu. Başından bu yana binlerce kişi tarafından izlenen canlı yayının sonuncusundan sonra Halil Zahit Mert ve ekibi kek ve çay eşliğinde başarılarını kutladı.

“Büyük Düşün Küçükkuyu”

27 Mart 2019 Çarşamba günü saat 19.00’da “Büyük Düşün Küçükkuyu” adı altında büyük bir buluşma gerçekleştireceğini kamuoyuna açıklayan Halil Zahit Mert, siyasi görüşü-duruşu her ne olursa olsun herkesi bu buluşmada bir arada olmaya çağırdı, ayrıca SMS yolu ile de bir davetiye yayınladı. Gerçekleştirilecek buluşmaya AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Çanakkale milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun katılacağının bildirildiği davetiyede, buluşma yürüyüşünün saat 19.00’da Küçükkuyu liman içinden başlayacağı ve Küçükkuyu AK Parti binasının önüne kadar devam edeceği duyuruldu. Halil Zahit Mert sadece bir tek buluşma gerçekleştireceğini ve ardından Küçükkuyu halkı ile birlikte sandığa gideceğini ifade etti. Kendisi hakkında yapılan kimi provokatif karalama ve kışkırtma çalışmalarına hiç prim verilmemesini rica eden Mert, bilhassa seçime doğru bu son haftada kaybetme korkusu içinde yapılabilecek provokasyonlara karşı halkı ve gençleri uyardı, huzur ve uyum içinde sandığa gidilmesi için sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Mert; “Bütün bu provokasyonlar seviyeleri ortaya koymuştur, hiç aldırmıyoruz, yolumuza aynı şekilde devam ediyoruz zira BİZDE SEÇİM SANDIKTA BİTER” diyerek sözlerini noktaladı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 25.03.2019 13:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol