“Çanakkale’de yeni bir sabaha uyanacağız”

Lapseki Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Cumhur İttifakı AK Parti Lapseki Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz’ın projeleri tanıtıldı.

“Çanakkale’de yeni bir sabaha uyanacağız”

Lapseki Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Cumhur İttifakı AK Parti Lapseki Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz’ın projeleri tanıtıldı.

03 Mart 2019 Pazar 18:27
“Çanakkale’de yeni bir sabaha uyanacağız”

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım-Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Lapseki Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarının ve Cumhur İttifakı AK Parti Lapseki Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz’ın projelerinin tanıtıldığı “Aday ve Proje Tanıtım Programı”na katıldı. Cumhur İttifakı’nın bir beka meselesi olduğunun altını çizen İskenderoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ülke ve millet meselesinde tek ses olduklarını, iki büyük liderin, bayrağımız, vatanımız ve bütün kutsallarımız için gönül birlikteliği yaptıklarını, dışardan ve içerden gelebilecek tehditlere karşı tek yürek olduklarını vurguladı. “Türkiye’de asgari değil azami müştereklerimizin var. Bu topraklarda; düğünlerimiz, ağıtlarımız, sevinçlerimiz bir. Aynı şeylere seviniyor, aynı şeylere üzülüyoruz” diyen İskenderoğlu; “15 Temmuz’da tek yürek olduk. Bayraklarımızı alıp tankların önüne durduk. 104 Yıl önce bu topraklarda şehadete ulaşmış ecdâdımızın bize emaneti olan vatanımıza sahip çıktık. 27 Mayıs’ta Adnan Menderes’e yapılanların aynısının yapılmasına bu ecdâdın torunları olarak izin vermedik. Bu vatanı hainlere yedirmedik, yedirmeyeceğiz de! Bugün sadece makam ve mevki için PKK ile el ele omuz omuza olanlara Lâpseki’yi Çanakkale’yi bırakmayacağız. Hep beraber bir olduk, iri olduk, diri olduk. Buna da devam edeceğiz. Bizi bölmeye ne dış güçlerin, ne de içerdeki devşirme hainlerin gücü yetmeyecek. Buna izin vermeyeceğiz. Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ile birlikte, Eyüp Başkanımızın bugüne kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarının hep arkasındayız. Lâpseki bir belediyenin neler yapabileceğini beş yılda gösterdi. İnşallah gelecek beş yılda da bunu taçlandıracak. Biz birlik olmayı, beraberlik içerisinde olmayı 24 Haziran’da gösterdik. Cumhur İttifakı hem tabanda hem tavanda vatan ve millet için bir aradadır. Yerel yönetimle merkezi hükümet arasında uyumlu çalışma çok önemli. Uyumlu çalışan belediyelerimizin geldiği seviye, alt yapı, üst yapı çalışmaları ortada. Diğer belediyeler de ortada. Çakılı bir çivileri vurulmuş bir kazmaları yok. Eserleri yok. Lâpseki’deki hizmetleri görüyorsunuz. Doğalgaza Gelibolu ve Lapseki Belediye Meclisleri aynı tarihlerde karar çıkardı. Lapseki Belediye Başkanımız Ankara’da Bülent Turan başkanımız ve bizden destek istedi destek verdik. Ancak Gelibolu Belediye Başkanı bir kez bile bizden destek istemedi. Biz destek isteyen kim olursa parti ayırmadık. İnşallah Teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlerimiz kapı kapı gezip Eyüp Başkanız için destek isteyecekler. Yaptıklarını ve yapacaklarını anlatacaklar. 1 Nisan Sabah Çanakkale’de, Lâpseki’de ve tüm ilçelerimizde yeni bir sabaha uyanacağız” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol