CHP’nin ilk aday adayı

CHP’li Metin Ümit Ural, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi CHP Çanakkale Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP’nin ilk aday adayı

CHP’li Metin Ümit Ural, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi CHP Çanakkale Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

30 Nisan 2018 Pazartesi 16:08
CHP’nin ilk aday adayı

Aday adaylığını CHP İl Başkanlığı Binası’nda gerçekleştirdiği basın toplantısında duyuran CHP’li Metin Ümit Ural, “Siyaset uzun solukludur, bunu biliyor ve bu yolda yılmadan mücadele ediyorum. Bundan 5 yıl önce Yenice’den yola çıkarak yaktığımız çoban ateşinin sizlerin desteğiyle büyüdüğünü söylemek isterim. Nitelikli, ilkeli, etik kurallarla yapılması gereken siyaset mücadelesinde, her türlü zorlukla sizlerin desteğiyle önce ön seçim aday adayı, sonrasında sıralamada gelinen önemli bir yer ve 1 Kasım genel seçimlerinde partimizi 3. sıra milletvekili adayı olarak temsil ettim. Uygun görülürse 24 Haziran’da da Laik Cumhuriyeti korumak, hak hukuk adalet özgürlükler ve demokrasi mücadelesinde, karanlıkları aydınlığa çıkartmak için milletvekili aday adaylığımı sizlerin huzurunda müsaadenizle açıklıyorum. Çanakkale’mizin Yenice ilçesi başta olmak üzere, kırsalda yapacağımız yoğun ve etkin çalışmalarla arttıracağımız oylarla, Çanakkale’mizde 1. Parti olacağız ve 3 milletvekili ile ilimizi parlamentoda temsil edeceğiz, buna inan inancım tamdır” dedi. CHP İl Başkanlığı Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ve çok sayıda partili katıldı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ChpAday
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol