“Değişimin zamanı gelmiştir”

AK Parti Proje ve Aday Tanıtım toplantısı, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi, Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“Değişimin zamanı gelmiştir”

AK Parti Proje ve Aday Tanıtım toplantısı, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi, Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

27 Şubat 2019 Çarşamba 16:50
“Değişimin zamanı gelmiştir”

Toplantıda MHP İl Başkanı adına konuşan Mustafa Kutlu, Cumhur İttifakının şer odaklarına karşı en iyi cevap olduğunu belirterek; “Bu gün burada Çanakkale’nin geleceğini güzel yarınlara taşımak için yeni kapı ruhunu yaşatan, bu ülkenin geleceğini düşünen, Cumhur İttifakının savunucuları olarak buradayız. Şu an gördüğümüz tablo 31 Mart günü ülkenin bölünmez bütünlüğüne kast edenlere geçit vermeyecek, onları bozguna uğratacak zafer tablosudur. Bilinmelidir ki Cumhur İttifakı ile şer odaklarına karşı en iyi cevabı dün sandıkta nasıl verdiysek, 31 Mart gecesi de adayımız Ayhan Gider bey ile onları tekrar bozguna uğratacağız” dedi.

Yıldız; “Değişimin zamanı gelmiştir”

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız ise; “Çanakkale'nin aydınlık yarınları olan herkes  bugün burada bizimle. Yıllardır özlenen bu tabloyu bize sunan, bizlere bir çatı altında seçime girme, Çanakkale’miz için birlikte mücadele etme imkanı sağlayan, Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye şükranlarımı sunuyorum. Çanakkale’mizde 30 yıllık CHP Belediyeciliğinin miadı dolmuş, CHP'li Çanakkale Belediyesi her alanda sınıfta kalmıştır. 130 bin nüfuslu şehirde trafik tıkanıyorsa, sokak aralarında araç park edecek yer bulunamıyorsa, bir sokakta iki araç yan yana geçemiyorsa artık değişimin zamanı gelmiştir hatta geç bile kalınmıştır. Boğaz Köprüsü bitiyor 7 yılda bir belediye binası bitmiyorsa artık değişimin zamanı gelmiştir hatta geç bile kalınmıştır. Görevden değil gönülden çalışıyoruz. Çocuklarımızın geleceği, halkımızın mutluluğu için çıktığımız bu yolda önce Allah'a sonra feraset sahibi halkımıza güveniyoruz. Ayhan Gider Başkanımızla birlikte HDP'ye emanet oylarla baraj geçirtmeyi siyaset diye halka sunan bu anlayışa dersini vermeye, Bayramiçli Mehmet Akif'in, Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ruhunu bu topraklarda tekrar ayağa kaldırmaya geliyoruz” diye konuştu.

Turan, “Bu seçimleri bir beka meselesi görüyoruz”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 31 Mart Yerel Seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu söyledi. Çanakkale’de yerel ve genel uyumu olmasını ve dosta düşmana karşı hizmetin nasıl yapıldığını göstermek istediklerini ifade eden Turan; “Türkiye bir kitap olsa ön sözü tartışmasız Çanakkale olur. Bizler Türkiye’nin ön sözünde olmaktan, bir harf olmaktan, hatırası olmaktan guru duyan insanlarız. Çanakkale’miz son dönemde hepimizin yakından takip ettiği üzere muazzam bir dönüşüme kapı açtı. Köprüsüyle, OSB’si ile Troya’sı ile Akif’in evi ile yolları, hastaneleri, okulları derken muazzam bir dönüşüme şahitlik ettik. Heyecan duyuyoruz. Çanakkale’de öyle bir yönetim olsun ki öyle bir yerel ve genel uyumu olsun ki dosta düşmana yerel hizmet nasıl olurmuş gösterelim istiyorum. Derdimiz bu. Bu yüzden Besmeleyi çektik, bir şansımız var adayımız beraber vekillik yaptığımız ama daha ötesinde uzun yıllar Çanakkale’de en az belediye başkanlığı kadar kıymetli olan önemli olan Özel İdare’de Genel Sekreterlik yapmış doğduğu büyüdüğü yerler bu topraklar olan her şeyiyle Çanakkale olan Ayhan Gider. İstiyoruz ki nasıl ki iktidarda AK Parti’nin,  yerelde AK Parti’ni uyumu olsun. İstiyoruz ki yerelde de bu işleri iyi bilen etrafıyla bürokratik tecrübesiyle, siyasi tecrübesiyle Ankara Çanakkale denklemini iyi kuran bir insan olsun istiyoruz. Kaybeden bu saatten sonra AK Parti olmaz. Kaybeden Cumhur İttifakı olmaz, kaybeden Çanakkale olur ki o da yazık olur” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise; “Bundan 5 yıl önce İsmetpaşa Mahallesi’nde ziyaretlere gittiğimizde konulmuştuk. Biz bundan 5 yıl önce dedik ki ‘biz belediyeyi alırsak kentsel dönüşüm yapacağız’. Diğer belediye başkan adayları dedi ki ‘ben de yapacağım’. 5 yıl geçti. 5 yıldır çivi çakan bir belediye gördünüz mü? 5 yıldır asma boğaz köprüsünü yapıyoruz ancak belediye başkanımız 5 yıldır belediye finansı yapamadı ki size kalkıp da ev yapsın” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleAkparti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol