Güneşhan; “CHP olarak oyunu bozduk”

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Güneşhan; “CHP olarak oyunu bozduk”

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

10 Mayıs 2018 Perşembe 16:30
Güneşhan; “CHP olarak oyunu bozduk”

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Edirne’de gerçekleştirdiği mitinge değinen CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP İl Örgütü olarak Edirne’de düzenlenen mitinge katıldıklarını belirterek; “Halkımızın o coşkusunu ve heyecanını görünce 24 Haziran seçim sonuçları belli olmuştur. Bu sefer halkımız, yurttaşlarımız, seçmenlerimiz tamam diyeceklerdir. Önümüzdeki süreçte soysal demokrat anlayışın ülkeyi yönetmesine ve Parlamenter sisteme geri dönmesi için görev verecektir” dedi.

“Arkadaşlarımız CHP’ye geri dönmüşlerdir”

Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman demokrasiden yana ve demokrasinin gelişmesi için çaba gösteren bir parti olduklarını ifade eden Güneşhan; “Geçtiğimiz dönemlerde birçok siyasi partilere ve Genel Başkanlarına yapıldığı gibi Türkiye’deki siyasi partilerin seçimlere girebilmesi için 15 Milletvekili arkadaşımızın İYİ Parti’ye geçmesine olanak sağlanmış, fırsat verilmiştir. Mevcut iktidarın İYİ Parti’nin seçimlere girememesini sağlayıp kendisine bir fırsat oluşturma düşüncesi vardı. CHP olarak biz bu oyunu bozduk. İYİ Parti bugün artık seçimlere doğrudan katılabilmek durumundadır. Dolayısıyla İYİ Partiye giden arkadaşlarımız CHP çatısı altına geri dönmüşlerdir” dedi.

AK Parti’yi eleştirdi

AK Parti’yi de eleştiren CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan; “AKP artık ülkeyi yönetemez hale gelmiştir. Basiretsiz bir yönetim yapısı ortaya koymuştur. Ülkeyi yönetebilecek becerileri olsaydı veya şartlar ve koşullar iyi olabilseydi Kasım 2019 yılına kadar görev yapabilme durumları vardı. Ama AKP’nin artık bittiğini, tükendiğini hepimiz biliyoruz. Özellikle 7 Haziran seçimlerinde CHP olarak bizim seçim bildirgemiz çok önemliydi. O gün bizim seçim bildirgemizi eleştiren AKP ve yandaşları o günden bugüne kadar bizim seçim bildirgelerimizde ortaya koyduğumuz, vaat ettiğimiz şeyleri yapmaya çalışıyorlar. Ortaya koyabildikleri başka bir şey yoktur” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleChp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol