“Halk dürüst siyasetçi istiyor”

Demokratik Sol Parti yönetimi ve Belediye Başkan Adayları Hedef Gazetesi’ni ve çalışanlarını ziyaret ettiler.

“Halk dürüst siyasetçi istiyor”

Demokratik Sol Parti yönetimi ve Belediye Başkan Adayları Hedef Gazetesi’ni ve çalışanlarını ziyaret ettiler.

05 Şubat 2019 Salı 17:38
“Halk dürüst siyasetçi istiyor”

Demokratik Sol Parti Meclisi Üyesi ve İl Başkanı Ufuk Cankaya, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Aydeniz Taşova ve Kepez Belediye Başkan Adayı Erhan Özel, Hedef Gazetesi’ne ziyarette bulundular. Ziyarette ülke ve Çanakkale siyaseti hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Geçtiğimiz gün Ezine’de Menderes Çayında akıntıya kapılan otomobilde hayatını kaybeden gençlere Allahtan rahmet ve ailelerine başsağlığı dileyen Ufuk Cankaya; “Allah böylesi kötü bir acıyı bir daha kimseye yaşatmasın. O ailelerin acıları her birimizin acısıdır. Sonuçta her biri bizim evladımızdır” dedi.

Demokratik Sol Partisi Parti Meclisi Üyesi ve İl Başkanı Ufuk Cankaya, Ülkenin ekonomik bir dar boğazın içerisinde olduğunu belirterek, “Bu gün gelinen noktada üreticinin gücü kalmamıştır. Köylü ürününü satamaz durumda. Pazarcı esnafı evine ekmek götüremiyor, emlak sektörü bitmenin eşiğinde. Artık yerelden başlayarak top yekûn bir değişim şart. Vatandaşlarımızın en kısa zamanda feraha ulaşması için acil planlamaların yapılması gerekmektedir” diye konuştu. 10 Şubat Pazar günü Çanak Otelde genel kurul toplantısı ile İl Başkanlık görevini devredeceğini dile getiren Ufuk Cankaya, “Genel başkanımız Sayın Önder Aksakal’ın katılımı ile genel kurul toplantımızı yapacağız ve ardından akşam aday tanıtım yemeğimizde, Demokratik sol Parti’nin Çanakkale adaylarını basına tanıtacağız” ifadelerini kullandı.

Kepez’de halk ile iç içi güzel bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Kepez Belediye Başkan Adayı Erhan Özel ise; “Öncelikle söylemeliyim ki Ezine’de gencecik 3 fidanımız yaşamlarının baharında bizleri üzmüşlerdir. Kendilerine Allahtan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı dilemek istiyorum. Acının ne yazık ki bir tarifi yok, olmazda. Onların acılarını paylaşıyorum, inşallah kaybolan kardeşimiz bizi bir nebze de olsa sevince boğar diye umut ediyorum. Kepez halkı bizi kendi evlatları gibi bağrına basıyor, her gittiğimiz yerde artık Demokratik Sol Partinin küllerinden doğarak bu kötü gidişatın durdurulması gerektiğini düşünüyorlar. Halk artık dürüst siyasetçi istiyor. Söylediği sözün arkasında duran, seçim vaadi değil gerçekten yapabileceklerini dile getiren isimler istiyor. Baskı yapılmayan, özgürce siyasi duruşunu gösterebileceği günleri tekrar yaşamak istiyor. Biz Kepezi, Kepez halkını seviyoruz. Bakınız sloganımızda dediğimiz gibi ‘Erhan Özel Kepez Güzel’. Bu yüzden bu yola çıktık ve daha güzel bir Kepez için çabalıyoruz” dedi.

Demokratik Sol Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Aydeniz Taşova, Çanakkale’de değişimin şart olduğunu dile getirerek, mevcut yönetimin yanlış ve eksiklerini kusursuzlaştıracak tek çözümün Demokratik Sol Parti olduğunu söyledi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol