İlçeler muallakta kaldı

Geçtiğimiz günlerde MHP Çanakkale Belediye Başkan Adaylığından çekildiğini açıklayan Hakan Pınar, ittifak konusunda net bir açıklama yaptı.

İlçeler muallakta kaldı

Geçtiğimiz günlerde MHP Çanakkale Belediye Başkan Adaylığından çekildiğini açıklayan Hakan Pınar, ittifak konusunda net bir açıklama yaptı.

16 Şubat 2019 Cumartesi 15:08
İlçeler muallakta kaldı

Ankara’da MHP Aday tanıtım toplantısı ile Çanakkale Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Hakan Pınar, kısa bir süre sonra MHP Çanakkale Belediye Başkan Adaylığından çekildiğini açıkladı. Bu açıklamanın hemen ardından MHP İl ve Merkez ilçe yönetimi bir açıklama yaparak; “Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl teşkilatı olarak, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerde, AK Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider’i destekleme kararı almış bulunmaktayız” dendi.

Geçtiğimiz akşam saatlerinde adaylıktan çekilmesi konusundaki spekülasyonlara net bir açıklama yapan MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar; “31 Mart Seçim sürecinin en önemli çözüm noktası olacak olan Milliyetçi hareket Partisi, Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin gösterdiği istikamette yoluna devam edecektir. Şahsıma tebliğ edilen MHP Çanakkale Belediye Başkan Adaylığı görevinden dolayı onur ve guru duydum. Ancak yine genel merkezimiz ve Genel Başkanımızın direktifleri doğrultusunda, ülkenin ve memleketin kalkınması için Çanakkale Belediye Başkan Adaylığından çekilme kararını yönetimimiz ile birlikte alarak, genel merkezimize bildirdik. Çanakkale’nin geleceği için genel seçimlerdeki gibi yine MHP’nin Çanakkale’de destekleyeceği adayı Sayın Ayhan Gider’dir. Memleket İşi Gönül İşi Beka İçin Milli Karar Cumhur İçin İstikrar söylemini burada tekrarlayarak, merkez için kararımızı açıkladım. Ancak söylentilere son olarak cevabım, ilçeler için yapılan bir ittifak henüz söz konusu değildir. Şuan olarak açıklamamız nettir. Şu aşamada ittifak sadece il merkezindedir. Farklı bir gelişme olduğu takdirde onu da paylaşacağız” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleMhpHakanpınar
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol